8 December

Jisses vad det snöar här i skivande stund. Jag klagar inte men vette tusan om vi kan ta oss mot Askersund idag. :/ Glenn är iväg till jobbet en snabbis så han skulle känna lite på underlaget. Vår bil mår inte så bra just, så det känns sådär att åka. Ingen ABS & motorn typ tappar ork ibland. Det blir kul att behöva lämna in den på verkstaden nu inför jul. Som om man inte har nog med utgifter?! Igår fick jag dessutom åka och köpa den där nya telefonen. Lagom tills att den andra dog. Skrev jag om det igår? Nä det gjorde jag inte va?
Den har de senaste veckorna dött heeeela tiden. Nyladdat batteri har hållit typ 30min. Igår gick den inte att starta alls. Tack och lov fick jag till en säkerhetskopia i förrgår!
Så igår köpte jag mig en Iphone 5s Gold. Dyr men ack vad fin! Min nya kompis. ;)
 
Idag började jag & Casper dagen med sovmorgon till 8. Flyttade oss till soffan lagom till julkalendern. :) Sen gick vi ned och tände andra adventsljuset. (Som Casper för övrigt vill blåsa ut innan man ens tänt det, hehe) Sen dukade vi fram en härlig söndagsfrukost och inväntade pappa Glenn som kom från jobbet.
Åt frukost en låååååång stund innan vi dukade och och drog på oss ytterkläder och gick ut i snöyran. Casper tyckte det var kul med all snö och sprang glatt mellan kaninstallet där och städade och pannrummet där Glenn sotade pannan.
Så nu kan vi elda på bäst vi vill och kaninerna är rastade och har fått det rent och fint.
 
Om ni undrar över blåtiran Casper har så har han inte blivit misshandlad, utan han for ned för trappen härom dagen och slog i kindbenet vid ögat. Men blåmäket har vandrat som ni ser. Ser ut som en äkta slagskämpe. ;)
 
Nu ska jag mysa ned mig soffan med Casper. :]
Stort grattis till Vide & Benny som fyller år idag!
Kram
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Mamma

Fina domherrar vid fågelbordet ser jag, de dök upp hos oss igår.

2013-12-08 * 15:40:03


Ditt namn:
Spara signatur?

Din E-postadress: (Visas bara för bloggägaren.)


Din URL/Bloggadress:


Din kommentar skriver du här:

Trackback
RSS 2.0