Utökat familjen

Hallå allesammans. Haha det där med att blogga senare gick inte så bra för lilla mig. ;) Men nu ska jag ge er en förklaring på mitt kryptiska inlägg i fredags.
Jag vet inte om jag för ett tag sen skrev att vi hoppades på att få komma ner till Halland för att gå på inflyttningsfest hos våra vänner? I vilket fall som helst var vi beredda på att inte kunna åka iomed att Glenn tröskar så fort det är väder nu. Men vi hade sån jäkla tur så vi kom iväg ändå, vilket vi insåg fredag lunch så då blev det bråttom med att få iordning allt inför resan. ;) Så vi har spenderat helgen i söder minsann. Vi kom hem nu i eftermiddag.
Helgen har varit jättekul men intensiv. Igår kväll var vi ju bortbjudna, så vi bad farmor vara barnvakt till Casper. Till hjälp fick hon också farbror B & faster A. Förutom att han var/är dunderförkyld så hade det gått bra. :) Jag blir ju alltid så nojjig när vi ska lämna bort honom. Men det måste väl vara ganska vanligt? ;)
 
Aja vi var hemma hos J & M där vi bjöds på god mat och dryck. Vi satt inne i deras loge där de dukat upp med långbord, ljus, musik och sprit. höhö
Vi är så glada att vi kom iväg och fick träffa allihopa!
Trist bara att vi inte kunde stanna längre, fanns ju fler goingar som vi ville träffa.
 
Nu till dagens nyhet. Familjen har fått en ny medlem. Tissla! En blyg liten kattjej på 14veckor som flyttit hit till oss nu ikväll. Jag hoppas hon ska trivas hos oss och att hon & Smirre ska komma överens! Hittills har det gått bra. Lite fräs bara. ;) haha
Tissla verkar väldigt blyg så vi tar det lungt här hemma bara. Hon får ta det i sin takt. Men hon har våhat lekt lite här hemma redan. Jag tror det kommer bli jättebra! Hon är så fin! (Bilderna gör henne inte rättvisa då jag använt blixt, bättre bilder kommer)
 
Nu ska vi ta kväller här ordentligt.
Godnatt!
 

Kommentarer
Postat av: Linda

GUD vad fin!!! Kul med damsällskap åt gammelgubben :D hur gammal är Smirre förresten?

Svar: Visst är hon!!Haha vi får cäl se vad han tycker. ;) Han är ju ungdom ju, bara 2år gammal. :D Fast nu blev han gammal helt plötsligt. ;)
nikoba.blogg.se

2012-09-02 * 23:38:19
URL: http://luckylady.se
Postat av: Isabell

Vad är hon för ras?:)

Svar: Bondkatt vad jag vet. :)
nikoba.blogg.se

2012-09-03 * 00:51:48
Postat av: julle

Jättefin ju! En riktig "whiskas-katt". Härliga färger :) grattis till "bebisen" :)

Svar: Ja visst är hon! :) Tack ;D
nikoba.blogg.se

2012-09-03 * 08:45:18
URL: http://jullets.wordpress.com
Postat av: Erika

Grattis till nykomlingen! :)

Ska ni kastrera smirre nu då, eller ska ni ha kattungar? ;)

Svar: Tack!De ska kastreras båda två. :) Inga högar med kattungartack. ;D
nikoba.blogg.se

2012-09-03 * 09:41:35
URL: http://erikashundliv.blogg.se


Ditt namn:
Spara signatur?

Din E-postadress: (Visas bara för bloggägaren.)


Din URL/Bloggadress:


Din kommentar skriver du här:

Trackback
RSS 2.0