Ute i det fria

Hallå allihopa.
Nu börjar jag komma tillbka lite från min onda tand. Blä alltså! Men nu slipper jag gå på ipren/alvedon iallafall. :)
De senaste dagarna har jag knappt haft tid för att sitta vid datorn. Casper är inne i en ny period nu när han vill att jag ska sitta med honom och leka hela tiden. :) Så då får faktiskt bloggen skjutas åt sidan.
Men nu sover han en stund så jag fick en stund över. Därför har jag nu kunnat sammanställa semesterbloggningen. Vill ni läsa så gå in på kategori Semester 2012 i menyn till höger.
 
Har nyss kommit in efter att ha pulat lite där ute. Jag har plockat upp löken nämligen. Så den inte ska ligga och ruttna i jorden. Nu ska den torkas, och sen avnjutas i vinter! :)
 
Samtidigt fick Selma komma ut en stund. En förstörd lampa samt utriven jord imorse fick mig att inse att hon fortast möjligt behöver få komma ut och bli utekatt. Och eftersom hon är så tam & hemmastadd redan så kan man ju lika gärna börja lite smått.
5-10min var hon ute, sen gick hon självmant in och la sig. ;) Mycket intryck. hihi Reste raggen på svensen under större delen av upptäcksfärden. haha
Smirre var ju inte direkt till någon hjälp. Han sprang runt och skrämde henne hela tiden. haha
 
Men ja, nu kommer älskling strax hem. Sen ska jag försöka städa lite. Får ju finbesök i helgen! :D
Sen i eftermiddag kommer mamma & pappa hit och passar Casper en stund. Jag ska iväg på hemligheter! :)
 
Igår hade jag besktning på volvon. Som väntat gick hon inte egenom.. en dålig stötdämpare bak, dåliga vindrutetorkare och ett trasigt positionsljus resulterade i ombesiktning såklart. Positionsljuset har nog vart trasigt i tre år tror jag. haha.. Vindrutetorkarna visste vi om och stötdämparen är jag inte förvånad över. De har mummlat om den de senaste två besikningarna.
Men vi tycker det är lika bra att köra en besikning, få reda på vad som är fel och sen skicka in henne på verkstaden och låta dem släcka felen där istället för att ta verkstaden först och sen kanske få ytterliga fel att laga liksom.
Dock var det konstigt att inte handbromsen var otillräcklig. Tycker den var sämre än förra gången och då gick den inte igenom. :S Skumt det där.
 
Jaja, efter bista så åkte jag till norrgården och hämtade Linda. Vi for till jobbet och fikade med Elly. :) Sen bestämde vi att Linda skulle bli med hem och sova hos oss eftersom hon praktiserar på en gård här i närheten. Så vi (jag) lagade mat och kollade på bonde söker fru ♥. Älskar han kamelbonden som ser ut som tomten! Så himla rar! Han skulle man ha som morfar. :')
 
Senare på kvällen när vi ätit skulle vi ta in kaninerna. Där möts vi av en tom kaninhage. Suck! Dock är ju kaninerna så pass tama att både Saga & Stampe kom i vetskapen av att man får pellets på kvällen. Lillan därimot vägrade bli infångad och jag orkade inte jaga runt på henne i kolmörkret. Så hon fick vara ute inatt. Öppnade dock upp in till kaninboden, och imorse satt hon där blöt och frusen och lät sig villigt fångas in. Toka! Så kan det gå när man har djur. ;)
 
Hej och hå nu blev det mycket att läsa. ;)
Kram på er!
 

Kommentarer
Postat av: Erika

Åh, selma är ju så himla fin! Älskar hennes teckning!!!

Svar: Åh ja! Hon är så fin. <3
nikoba.blogg.se

2012-09-13 * 14:51:38
URL: http://erikashundliv.blogg.se
Postat av: Agnes - Stalltjej.se

Vi ses snaaaaaaaaaart!!!!

2012-09-14 * 00:29:21
URL: http://www.stalltjej.se


Ditt namn:
Spara signatur?

Din E-postadress: (Visas bara för bloggägaren.)


Din URL/Bloggadress:


Din kommentar skriver du här:

Trackback
RSS 2.0