Tissla

Ja som många gånger förr kommer här ett djuriskt inlägg. ;) Men kan inte låta bli att skriva om lilla Tissla. Hon är så gullig!
Hon har verkligen börjat ta lite kontakt nu. Hon vill än så länge inte vara i knät några längre stunder men låter sig klappas lite då och då iallafall. Hon är gärna med i köket där man kan få lite munsbitar. Då är hon verkligen villig att bli klappad. ;)
Hon verkar dessutom tycka väldigt bra om Glenn, som hon gjorde sällskap med imorse vid frukosten.
Sämst går det när Casper är med. Han är nog lite för oförsiktig och högljudd för hennes smak. Men idag har hon inte bara sprungit och gömt sig när han har varit vaken. ;)
 
Sen Casper somnade nu för en stund sen har vi busat lite, samt att hon har letat efter hyss att göra. Fårskinnsfällen på sängen vart en rolig aktivitet. Men nu somnade hon under den. ;) ♥ Edit; Hon vaknade igen. Full fart!
 
 
Det blir nog bra det här! Smirre spottar och fräser lite åt henne, men inga utfall ännu. Jag hoppas det kan hålla i sig så. :)
Förresten är jag inte helt hundra på namnet ännu. Tips mottages gärna! Jag tycker om Tissla, men jag blandar ihop namnet med Lindas katts namn Missla. höhö "Kom här Missl.. ehm Tissla" ;)
 

Kommentarer
Postat av: Linda

Ååååh vilken sötnos!! Åh det där med kattnamn är så svårt.. Det är ju bra med s-namn som du säger, Tasse, Missi, Tissla, Tusse, Missla... ja så det är så himla knepigt det där. Mysan?

2012-09-04 * 16:11:14
URL: http://goingsmaller.blogg.se/
Postat av: Carro

NEJ SÅ SÖT! :'D

Svar: Ja :')
nikoba.blogg.se

2012-09-07 * 21:50:01
URL: http://whyevenbother.blogg.se


Ditt namn:
Spara signatur?

Din E-postadress: (Visas bara för bloggägaren.)


Din URL/Bloggadress:


Din kommentar skriver du här:

Trackback
RSS 2.0