Tidig morgon

Casper vaknade klockan sju imorse. Jag som hade hoppats på sovmorgon och ta igen lite sömn efter helgens bravader. Men icke. ;) hihi Jaja, vi är uppe och ska strax äta frukost. Casper är högt och lågt. ♥ Min ovärderliga skatt!
 
Tissla har överlevt en natt med Smirre. ;) Haha nejdå men det verkar ha gått bra. Smirre gick ut tidigt imorse och vad jag hört har det inte varit några bråk och Tissla är hel. Tog ett tag för mig att hitta henne imorse. Hon är så pass ängslig att hon gärna gömmer sig. (Något jag inte fick veta av säljaren.. hm..) Men det blir nog bättre, bara hon får lite tid på sig. Mycket ljud att vänja sig vid nu iomed Casper osv. Hon satt i min famn förut en stund iallafall. Hon är så sockersöt!
 
Lite historia bakom henne.
Jag har köpt henne av en man i Lindesberg som haft henne bara ett par veckor. Då hans äldre katt vägrade acceptera henne blev det för mycket för honom som hade lite problem med hälsan osv så han valde att sälja henne vidare. Från början kommer hon från Katrineholm där hon tydligen är uppvuxen halvt utomhus. Så hon var inte så jättesocialiserad när han hämtade henne. (Vilket han först berättade när jag hämtade henne hos honom..hm..) Mer än så vet jag inte, men enligt honom är hon 14-15veckor iallafall. Jag ska försöka få tag i hennes uppfödare för lite övrig info. Hon är en bondkatt. :)
 
Nej nu ropar våra magar att det är dags att äta frukost!
Senare ska jag & Casper åka till maxi och handla.
 

Kommentarer
Postat av: Victoria

Så himla söt! :)

Svar: :')
nikoba.blogg.se

2012-09-03 * 11:06:38
URL: http://vixxxxi.blogg.se


Ditt namn:
Spara signatur?

Din E-postadress: (Visas bara för bloggägaren.)


Din URL/Bloggadress:


Din kommentar skriver du här:

Trackback
RSS 2.0