Svampskogen och mys

Innan jag skriver något så vill jag tacka min underbara mamma för i söndags då vi drog på oss gummistövlar, glatt humör och begav oss ut i skogen och plockade svamp. Älskar våra skogsturer, och även idag gav det utdelning då det blev en hel del svamp! :) Så tack mamma! ♥
 
Igår hade jag Karin & Alex på besök. Pojkarna busade på som vanligt. ;) Karin hade med sig en powderpuff-vovve som skrämde slag på mina katter. ;) haha Smirre lyckades ju möta vovven i ytterdörren. Han lyckades resa ragg, fräsa och göra rivstart därifrån på mindre än tre röda sekunder. haha Att han dessutom snubblade i trappen upp gjorde det hela bara mer komiskt. ;)
 
Jaja idag då. Jo idag har jag & Casper först varit och hälsat på Inger. Min chefs mamma som vi hälsar på inbland. Vår husmor. :') Vi blev bjudna på fika och stannade där några timmar och bara pratade strunt.
Därefter så följde vi med bästaste Linda in till marieberg där vi shoppade loss. Dessutom bjöd hon mig på mat. ♥
Vi köpte oss varsin onepiece. Sådär riktigt fjortis att köpa samma. ;) Men vafan, spelar roll. hehe Den är så mysig. Ursäkta att jag är sen, men det har bara inte blivit av att jag köpt någon förens nu. Jag sitter och myser i den just nu. :D
Plus i kanten på att jag äntligen hittade ett par skor som gick på Caspers fötter. Jag må vara lite efterbliven när jag skriver detta men fy fasen vad svårt det är att få på skor på ungen! Gaaaw! Men nu hittade jag ett par som jag fick på. ;D Har letat över en månad nu!
 
Så ja, Casper sover och älskling är på väg till torken. Sen när han kommer hem blir det sängen så jag säger godnatt. :)
 
 

Kommentarer
Postat av: Mamma Kerstin

Tack själv för en härlig dag i skogen. Alla trattisarna ligg nu och torkar på övervåningen. Tyvärr hade en fästing hittat ett bra ställe på min mage att "fästa" sig, där jag nu är ilsket röd och det kliar och kliar.

Svar: <3
nikoba.blogg.se

2012-09-26 * 08:18:00


Ditt namn:
Spara signatur?

Din E-postadress: (Visas bara för bloggägaren.)


Din URL/Bloggadress:


Din kommentar skriver du här:

Trackback
RSS 2.0