Höstbruk & Fastkörning

Efter lunch förut bakade jag & Casper rulltårta till Glenn. Jag har aldrig någonsin gjort det förut då jag själv inte tycker om det. Den blev inte som jag tänkt mig då jag gräddade den för kort tid plus att det var för mycket smet i min lilla form. Så det vart svårt att rulla den när den var så tjock. Men men, Glenn tyckte om den. :) Fyllde den med grädde & hallonsylt. Nästa gång blir det perfekt. ;) haha
 
När vi bakat klart var det dags för Casper att få lite mat. Gårddagens lasagne som jag gjort var supergod tyckte han. Men han hann inte äta så mycket fören han blev tokledsen. Fick avbryta matningen och släppa resten och bara sitta ocg vagga honom i min famn samtidigt som jag sjöng för honom. Då somnade han nästan. Jättekonstigt då han inte brukar somna fören 3 -halv 4 på eftermiddagen om han sovit förmiddag. Det slutade med att vi båda somnade och sov en timme.
 
Sen var han som vanligt och ville ha mellis. Jag plockade under tiden undan i köket, som mer eller mindre såg ut som ett bombnedlag. haha
Efter det åkte vi ut till Glenn och åkte traktor då han satt och plöjde. Casper verkade tycka att det var lika kul denna gång. :)
 
Men när vi skulle hem kom jag inte upp från fältet jag parkerat på. Med med hjälp från min underbaraste så kom vi loss. Casper satt och fnittra under tiden. Tacksamt. ;)
 
Nu är vi hemma igen iallafall. Jag & Casper har gett kaninerna gräs, matat tomaterna, ätit äpplen, smultron och tittat i trädgårdslandet.
 
Nu ska jag fundera ut vad vi ska äta ikväll. :)
 

Kommentarer


Ditt namn:
Spara signatur?

Din E-postadress: (Visas bara för bloggägaren.)


Din URL/Bloggadress:


Din kommentar skriver du här:

Trackback
RSS 2.0