En traktor i köket

Ja så låter det här hemma. Som om jag har en traktor som startar gång på gång. ;) Dock är det min goa unge som sitter och startar sin ljudbok om och om igen. Hihi Han lärde sig det igår, och nu vill han inte sluta. ;)
 
För övrigt är det lungt här hemma. Jag börjar känna av tandvärken nu igen så ska knarla lite tabletter strax. Haha jag vet att jag tjatar om mina förbaskade tänder. ;) haha.. Men det är liite synd om mig. Faktiskt. ;) Så jag måste få klaga av mig någonstans jue. Ni kan ju hoppa över de meningar där ni uppmärksammar ordet tand. haha
 
Casper är iallafall på strålande humör. Han sov till prick åtta idag och satt och grejade i sängen någon timme innan jag orkade gå upp och starta en film åt honom. ;) Vi låg & kikade på Wall-E en stund innan vi gick upp.
Just nu leker han som sagt ute i hallen/köket.
 
Jag vet inte riktigt vad dagen har att erbjuda. Om Glenn har tänkt att jobba över ikväll så är jag himla sugen på att åka hem till mamma & pappa.
Men först och främst ska jag laga lunch till min kärlek.
 
Oj nu vill Casper ha mammas uppmärksamhet. :) Bye!
 

Kommentarer
Postat av: Carro

Åh de är så drygt att ha tandvärk!.
Ja har tur med mina visdomständer, de enda problemet med dem är att jag får vassa hakar typ vartannat år (som gör sår i mina kinder) men de är lätt fixat hos tandläkaren med en liten slip :P Och de är jag jävligt glad över!.

Svar: Blää... >.<
nikoba.blogg.se

2012-09-28 * 13:56:00
URL: http://whyevenbother.blogg.se


Ditt namn:
Spara signatur?

Din E-postadress: (Visas bara för bloggägaren.)


Din URL/Bloggadress:


Din kommentar skriver du här:

Trackback
RSS 2.0