AJ SOM FAN

Ajajaj.. fick en tid hos tandläkaren idag på förmiddagen. För att spola rent där jag haft ont nu iomed visdomständerna. Blev smått chockad när han (en urgullig tandläkare) typ "nej jag tycker vi drar ut den". Haha jag hann knappt reagera. Men ut kom den iallafall, utan större obehag. Det var tanden i överkäken som blev den första att lämna min trånga mun. Den tuggade nämligen på tandköttet som låg över den tanden som är på väg upp i undra käken. Men han trodde nog att de andra kommer ryka så småningom också då de har det så trångt.
 
Jaja, när jag kom hem så hade jag så ont att jag grina en skvätt. Valde att skita i att man inte får dricka och hävde i mig två värktabletter. Så nu mår jag okej. Känns sådär att jag har en väldigt mammig unge som ska klänga på mig, för jag är inte i form. :(
 
Innan tandläkaren var jag till norrgården och gick igenom lite inför nästa vecka när jag ska jobba lite. De andra ska ju som sagt till Norge. Det var en väldig kontrast att ena halvtimmen vara i ett skitigt grishus för att sen ligga i ett kliniskt tandläkarrum. ;)
 
Men nu ska jag se om Casper och jag ska lägga oss och se lite på film. Jag måste ju se till att se gårdagens avsnitt av Bonde Söker Fru som jag missade igår när vi var och käka.
Vilket förresten var jättetrevligt! Pernilla på avelspoolen bjöd oss på gott på wild west steakhouse. Jättegott, men pinsamma uppträdanden. ;) haha
 
Nej ungen skriker på mig.. hej så länge.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Erika

Skönt att få ur tanden!!

Wild west är ju supergott!!! :D :D

2012-09-27 * 14:25:23
URL: http://erikashundliv.blogg.se


Ditt namn:
Spara signatur?

Din E-postadress: (Visas bara för bloggägaren.)


Din URL/Bloggadress:


Din kommentar skriver du här:

Trackback
RSS 2.0