Nära mål nu

Jaha då gör jag ett nytt försök till att blogga nudå. Detta inlägg kommer garanterat inte bli lika bra och humoristigt som det förra. Men så är det med det. Inte sant?
 
Det har iallafall blivit dags för läggdags här hemma. Lillmannen somnade redan vid sju idag. Det måste ta ganska mycket psykiskt nu när han börjat gå för han sover så mycket. Inte ofta, då han bara har en powernap. Men från att ha sovit max en timme till att sova tre helt plötsligt. Plus att han blir trött så tidigt på kvällarna. :) Ja dess faser. De kommer och går.
Han är iallafall jätteflitig med gåendet. Idag har han lärt sig att ställa sig från knä och kan nu "gå runt" lite, och inte bara gå raka spår.
Mormor, morfar & morbror var här på fika förut och han visade verkligen upp sina nya kunskaper.
Av morfar fick Casper en liten självlysnade boll. Den var mycket populär! hihi
 
Annars idag har jag & Casper tagit det lugnt. Pysslat här hemma, gosat och lekt. Lite långtråkigt, men det känns som varken han eller jag var missnöjda med det idag. :) Men det var ju kul att vi fick besök nu på eftermiddagen.
Dessutom kom Glenn hem tidigt då han varit på handledarkurs idag. ♥
Kvällen har bestått av god lasagne, bonde söker fru, greys och en massa mys med den bästa.
 
Ja vad ska jag skriva mer? Jo igår var jag och skrev anställningsbevis på nya jobbet. Det känns så spännande, och jag är supertaggad att få börja jobba igen. Den 3dec slår jag upp portarna till arbetslivet igen! Lite sorgligt att mammaledigheten är slut för denna gång, men det ska bli skönt att få komma ut och göra annat än att bara vara mamma. :)) Röra på fläsket lite dessutom. ;)
 
På tal om det! Vägde mig idag och nu är jag så nära mitt mål! 3,9kg kvar, sen har jag gått ned mina 20kg. Stolt över mig själv! Dock går det fruktansvärt segt just nu. Tappar knappt 0,5kg i veckan. Men det gasar nog på när jag börjar jobba. Målet är ju att ha gått ned 20kg till min födelsedag, alltså 11jan. Så det borde jag ju klara? :)
Sen får vi se om jag klarar 10kg till. Men det får bli ett senare mål. Nu siktar vi på mål 1! Hejja!
 
Nej hörrni, nu måste jag sussa.
Nedan följer sporadiskt fotade bilder från igår. Allt från när Casper pratade i min telefon till bild på kaninerna. På tal om kaninerna så kan jag meddela att de nu är kompisar på heltid. Stampe & Vilma. :) Andra natten de sover helt tillsammans nu. Imorse när jag släppte ut dem satt de och gosade. ♥ Sånt gör mig glad! Men visst börjar Stampe se lite gammal ut? ;) 6år nu, gubben. ^^
 
Godnatt med er!
 
 

Kommentarer
Postat av: Josefine

Oh vad duktig du är 20 kg är bra jobbat :D ditt liv är så mysigt att läsa om. :) tack för en bra blogg!

Svar: Åh din kommentar får mig nästan att gråta. Tack fina du! :') och tack för att du läser!
nikoba.blogg.se

2012-11-01 * 06:27:22
URL: http://josefinezatterberg.blogspot.com
Postat av: julle

0,5 kg i veckan är lagom. Går man ner snabbare är risken för överflödig hud mkt större, det är ju inte så kul.
Man får ju tänka att man inte gick upp 20 kg på en vecka heller, så det får ju ta sin tid ner lixom :)
Men det är så otroligt skönt att bli av med den där extra lasten :) Jag gick ju ner 15 kg på 2 mån (20 totalt om man räknar när Benjamin var i magen) Det är ju rätt tungt att släpa på!
Jättefina bilder du tar oxå :)

2012-11-01 * 09:32:43
URL: http://jullets.wordpress.com
Postat av: Hanna Karlsson

vilka härliga bilder!

Svar: tack. :D
nikoba.blogg.se

2012-11-02 * 12:17:00
URL: http://hannafialotta.blogg.se/


Ditt namn:
Spara signatur?

Din E-postadress: (Visas bara för bloggägaren.)


Din URL/Bloggadress:


Din kommentar skriver du här:

Trackback
RSS 2.0