Grismamman

Kan inte nog beskriva hur roligt det är att få vara tillbaka i grisstallarna! Visserligen bara för några dagar, men åh vad jag älskar mitt jobb! Jag är så glad att jag snubblade in i detta fantastiska yrke!
Visst känner jag av att man blir väldigt trött när man väl kommer hem till Casper och så. (och då har jag bara jobbat halvdagar haha) Men jag är säker på att man kommer in i det också. :) Jag menar man är ju ganska van med tidiga mornar så där är det ju igen större skillnad. :)
 
Sitter just nu och tar igen mig efter en skön dusch. Mina stackars fötter är inte vana att traska omkring i osköna stövlar. Alla alefantskinnvalkar man hade är ju som bortblåsta efter ett års uppehåll från stallarbete. ;) Jaja, vad gör man inte? Hehe..
 
Fick avvänja den där suggan jag nämde i söndags. Hon vägrade ge di och hennes bebisar dog som flugor trots tappra försök med sondning. Så resterande fick flytta till en ny mamma. (Om du läser detta Linda så slå inte ihjäl mig.) haha ;)
Annars har dagarna flytit på himla bra. Speciellt idag! Nu har jag fått kläm på det mesta igen. Man känner att mycket sitter i ryggraden liksom. :)
BB2 fick torv idag, vilket var väääldigt uppskattat. Hihi Torv är roligt tycker grisar förstår ni. ;) Speciellt om de inte fått det på ett tag.
 
Nej nu ska jag sluta prata gris!
Glenn är och jobbar just nu. Så Casper och jag är ensamma hemma. Både han och katterna sover så jag har det luuugnt och skönt för stunden. :) Casper & Glenn var in till babyproffsen förut och köpte en till bilbarnstol. Det blev lite akut då vi ska lämna ena volvon på service & reperation imorgon och behövde något att frakta ungen i. hehe..
Det var ändå på gång för när dagis drar igång så är det ju bra om vi båda kan hämta med våra respektive bilar.
En fråga till er föräldrar. Har ni ungen bak eller fram i bilen? Och isåfall, varför har ni valt som ni gjort?
 
Svara gärna på det. :)
Mer än så hade jag inte att berätta just nu.
Hoppas ni alla har en bra dag!
 
 

Kommentarer
Postat av: Jossie - Mamma till Edvin & Bebis i magen

Det är kul att läsa om ditt jobb :)
Vi har Edvin i bak, egentligen av tre anledningar 1. Vi har airbag i fram som kostar att koppla ur 2. Jag o Oskar vill kunna sitta bredvid varandra när vi åker :) <3 3. Edvin brukar bli ledsen när någon av oss sitter bak, men sover oftast om båda sitter fram. Hur har ni stolen?

Svar: Okej! Tack för ditt svar!
nikoba.blogg.se

2012-10-02 * 19:53:27
URL: http://jsantinelli.blogg.se
Postat av: julle

Vi har den bak för att det är säkrast så, vi har ingen airbag men ibland lånar man ju andras bilar, å man vet ju inte om de har airbag, så lika bra att sätta honom bak. Han sitter dessutom på höger sida vilket gör det ännu säkrare :)
Måste oxå köpa ny stol, han börjar bli stor å tung. Dessvärre behöver vi nog ny bil med. Blir ju lite dyrare :P

Svar: Men hur underhåller man ungen om man åker själv liksom? Testade idag.. och Caspe rvar inte alls nöjd. :/ Är det en vanesak?
Har ni inte bytt än? hihi Det gjorde vi typ när Casper var 6-7månader ;) Casper är en monsterbebis! :O
nikoba.blogg.se

2012-10-02 * 21:18:35
URL: http://jullets.wordpress.com
Postat av: Alexandra

Vi har den bak, det är ju säkraste platsen för barn.
Vi kan själva koppla ur vår airbag fram med nycklen, men jag litar inte på det så det är en annan anledning att hon sitter bak! =)

Svar: Okej! :)
nikoba.blogg.se

2012-10-02 * 23:05:50
Postat av: Sandra - mamma till Ludwig!

Vi har Ludwig fram då jag åker mkt själv med honom och tycker då det är smidigt att ha honom bredvid mig av olika anledningar. Tex underhålla honom, ibland kanske man åker och det inte är läge för att somna i bilen m.m... Men ni har väl casper fram också? :)

Svar: Okej. :)Jo det har vi, men har köpt en till stol nu som vi valt att ha bak i den lilla volvon. Fungerar det kanske vi flyttar bak stolen i volvon också. :)
nikoba.blogg.se

2012-10-03 * 08:14:44
Postat av: Anonym

han får fortfarande plats å väger bara runt 10,5 kg så han kan ha den ett tag till. Han har lite leksaker att leka med, åker vi långt somnar han efter en stund. Även om båda är med i bilen så sitter vi fram å han bak. Han har alltid åkt bak så han vet ju inget annat :)

Svar: Var glad för det. :P
Okej, hm jag hoppas Casper kommer acceptera det. Saknar att sitta fram hos Glenn när vi reser till Halland osv. :(
nikoba.blogg.se

2012-10-04 * 11:14:32
Postat av: Julle

oj, nu råkade det bli anonymt, men det var jag som skrev senaste svaret :P

2012-10-04 * 11:15:33
URL: http://jullets.wordpress.com


Ditt namn:
Spara signatur?

Din E-postadress: (Visas bara för bloggägaren.)


Din URL/Bloggadress:


Din kommentar skriver du här:

Trackback
RSS 2.0