Blogglust noll

Blä, blogga är så himla drygt ibland. Sorry för en tråkig & inläggstom blogg...
 

Vi lever här hemma iallafall. Jag har fått sådär ont under revbenet igen. Som jag hade för ett tag sen. Det har suttit i sen i igår morse nu. Det sänker mig verkligen. Det känns tungt & smärtsamt att röra mig. Mår illa och känner mig allmänt konstig i hela kroppen  :( Blir så deppig.. Hoppas det försvinner snart.

 

Caspermannen har fått två nya tänder. Jag visste väl det! Så gnällig som han varit. Det är framgaddarna där nere som kommit fram. Så nu har han totalt fått åtta tänder. :)

 

På kaninfronten är det lungt. Tanterna har gjort upp men bor ändå i separata burar på nätterna. Stampe och Smycka slåss fortfarande. Men Stampe har övertaget verkar det som. Hon fick totalstryk igår av honom. Hon är ju tydligen hög i rang men det vill inte Stampe veta av. ;)

 

Jag har blivit så himla sugen på att avla med kaniner. Blivit så peppad av Linda, uställningen osv. Håller på att kolla upp om det ens skulle vara en möjlighet för mig. Tid och pengar spelar ju faktiskt en väldigt stor roll för en hobby. Men det kanske vore något nu när hästlivet tvingats läggas på hyllan. Har ju redan intresse på eventuella kaninungar. ;) hehe

 

Jaja, vi får väl se. Först ska man komma igång med jobbet. Nu har man ju tid att gå och tänka och planera. Sen kanske man inte vill ha något att komma hem till mer än familjen. Sen när man jobbat åtta timmar menar jag.
Men jag tycker det verkar vara en kul grej iallafall. Djurtok som jag är. ;)

 

Nu ska jag ta min dumma kropp och krypa ned i sängen.
Bilderna har Linda fotat. På uställningen i helgen som var. :) www.corellii.blogg.se
Godnatt. ♥

 


Kommentarer
Postat av: Mamma

Vackert leende.

2012-11-21 * 09:20:00
Postat av: S

Du har inte problem med gallan? Smärta under höger revbensbåge och illamående är klassiska symtom. :)

2012-11-21 * 15:27:19
Postat av: Mikaela - ung och ofrivilligt ensamstående mamma

Hej!
Jag tänkte bara vara lite vänlig och tipsa om min tävling på min blogg där du kan vinna ett valfritt paket namnnappar. Perfekt att ha på dagis!
Det är inte många deltagare så vinstchansen är stor :)

Tävlingen:
http://jagochmindotternova.blogg.se/2012/november/tavling-namn-nappar.html

2012-11-21 * 18:51:08
URL: http://jagochmindotternova.blogg.se


Ditt namn:
Spara signatur?

Din E-postadress: (Visas bara för bloggägaren.)


Din URL/Bloggadress:


Din kommentar skriver du här:

Trackback
RSS 2.0