Torsk i foliepaket

Gokväll allesammans.
Jag har nyss kommit ut från duschen och inväntar nu greys. ♥ Förhoppningvis får jag med mig kärleken upp till soffan också. Mys! Lilla mannen sover sen en timme tillbaka.

Vi har ätit fisk idag. Jag slängde ihop en egen komponerad rätt med torskfilé i foliepaket som fick gotta sig i ugnen tillsammans med potatis,rivna morötter, purjolök, dill, persilja, salt, peppar, citron, fiskfond och lite mjölk. (hade ingen grädde, annars hade nog det satt ännu mera smak på det.) Sjukt gott blev det iallafall! Gjorde en variant till lilleman också, och han åt den. Tjoho!

Imorgon är älskling ledig, då ska vi försöka ge oss ut på picknick. ♥ Försöka få honom att koppla bort jobbet några minuter, han är så stressad just nu. :(
Jag ska också se till att baka en ny rabarberpaj som älskling kan ha till sig dagliga kvällsfika. ;) Jag är inte så jätte förtjust i det. Eller jo, när den är alldeles nybakad. Då är det himelskt! Jag ska faktiskt passa på att frysa in lite rabarber också. Underbart att ha i höst/vinter. :) Jag ska försöka göra det med lite allt möjligt iår. Hallon, blåbär & jordgubbar mm. Underbart att ha eget, det blir ju lite lyxigare. Eller iallafall i mina ögon blir det de. ;)

Nej nu börjar greys snart så jag ska mysa ned mig i soffan.
Godnatt med er alla.


Kommentarer


Ditt namn:
Spara signatur?

Din E-postadress: (Visas bara för bloggägaren.)


Din URL/Bloggadress:


Din kommentar skriver du här:

Trackback
RSS 2.0