Stort framsteg

Godmorgon alla. Vilken fin dag det är ute! Vi ska ge oss ut fortast möjligt och greja i trädgården. Glenn ska klippa gräset och jag ska fixa med rabatterna tror jag. :) Sen ska utemöblerna ut såklart. Oh vi får inte glömma torkvindan. Finns det mycket annat som är härligare än soltorkad tvätt? Det doftar ju så mysigt. :')
Dock somnade Casper precis så jag väntar här inne med honom och förbereder lunch så länge.
Vi satt och pratade vid frukost att det inte känns som att vi är inne i mitten av maj. Våren har ju inte kommit så himla långt igentligen. Så här års brukar ju syrenerna blomma åtminstonde. Nu har ju precis påskliljorna slagit ut i princip. Kall vår med andra ord. Hm..

Jaja, dagens nyhet! Kaninerna sitter just nu i samma hage. Allihopa! Utanatt slåss det minsta. Minstingen har blivit jagad någr varv av Lillan, men thats it. Det verkar funka skitbra! När jag titta till dem sist låg alla tre och vilade i ena änden av buren. Hoppas det fortsätter såhär.

Att jag valde att släppa ihop den idag är tack vare minstingens äventyr de senaste dagarna. Några läste min mina statusuppdatering igår kväll. "Faaaaaaaaaan!!! :'(" Det var nämligen en liten kaninfröken som rymt igår när vi var och åt mat i sänna. Jag sprang runt nästan till midnatt och letade men ingen kanin. Trodde seriöst hon var död.. men imorse hade Glenn varit ute och letat (gulligast eller vad?) och hittat henne vid logen och fått in henne i säkert förvar.
Det var hennes tredje rymning på tre dagar. Så vill ha in henne i den fasta buren som är mer rymningsäker än hennes lilla provisoriska.
Fast två av rymningarna har berott på att matten som hängde över buren som regnskydd blåst ned och därav banat fri väg att hoppa upp på transportburen och sen över gallret..
Men iallafall, det har varit så lungt och harmonsikt i buren i flera dagar nu. Inget jagande vi gallret, de har suttit varandra och betat osv. Så jag tog en chansing som verkar sluta lyckligt. Tjoho! :)

Fram tills hemkomsten igår var eftermiddag & kväll jättebra! Vi var ju hem till sänna. Vi åt god mat och pratade gamla pinsamma minnen som vanligt. haha.
Vi grillade bland annat guldgris. Hihi det är såna vi tar fram mammorna till på jobbet kan man säga. Hybridgrisar korsade med durocgrisar. Jättegott kött! Det borde alla testa. Här kan ni läsa om guldgris. Casper var på hyffsat humör. Lite kinkig ibland bara. Han somnade som en stock när vi åkte hem. ♥

Nej nu ska jag fantisera ihop något lättlagat att äta till lunch. Ikväll ska vi äta tacos. Mumma!


Kommentarer
Postat av: LInda

21/2 är de födda :) Ja Linus går de ingen nöd på direkt hihi

2012-05-13 * 12:14:07
URL: http://luckylady.se
Postat av: Linda ~ Corellii

Vilken buskanin du har skaffat dig xD Men det blir nog bra ska du se! :)

2012-05-13 * 19:14:25
URL: http://corellii.blogg.se/


Ditt namn:
Spara signatur?

Din E-postadress: (Visas bara för bloggägaren.)


Din URL/Bloggadress:


Din kommentar skriver du här:

Trackback
RSS 2.0