Stjärnsunds slott & café

Nu är vi hemma igen efter en helmysig dag. Vi for till stjärnsunds slott och tittade. Dock ingen tur inne i slottet idag, men det ska vi ta här framöver. :D Tokälskar att min karl är lika intresserad som jag av gamla hus & slott. ;)
Vi gick runt och strosa lite i slottsparken, och knallade sen in på slottscafét där i fika. Aldrig varit där förut trots att det är i mina hemtrakter. Gott och prisvärt tycker jag att det var iallafall. Dessutom jättemysiga lokaler, helt i vår smak. Synd att vädret inte var på vår sida, annars hade jag gärna suttit ute vid vattnet. :)

När vi fikar klart beslöt vi oss för att åka lite omvägar hem. "Söndagsåka" lite. :) Det blev att vi åkte över zinkgruvan, mariedam och rönneshyttan. Sen in vid lerbäck och sedan åsbro. Så mysigt att åka bil. :) Vi placerade en sovande Casper bak idag så jag & älskling kunde sitta och mysa där fram. ♥

Men nu är vi som sagt hemkomna, Casper ligger och sprattlar på golvet. Han är så frustrerad över att inte komma på hur man tar sig framåt. ;) Han kan snurra runt och backa, men framåt går inte. ;)
Han har ju sovit i bilen ikväll så dröjer nog någon timme innan vi kan natta honom. ;)

Vi vuxna i huset ska grilla ikväll. Jag är så taggad! Jag bara längtar! Jag ska laga aioli, wooka grönsaker och göra klyftpotatis. Mums vad gott!
Till efterätt blir det jordgubbar doppade i vit choklad. Lyx!

Ikväll är det dessutom Fråga Olle dokumentären. Det ska vi försöka att inte missa. :)
Hoppas ni får en bra kväll allesammans!


Kommentarer


Ditt namn:
Spara signatur?

Din E-postadress: (Visas bara för bloggägaren.)


Din URL/Bloggadress:


Din kommentar skriver du här:

Trackback
RSS 2.0