Spöke & mys

Nu har jag kommit hem igen. Jag har vart och hälsat på i Askersund/Sänna över dagen tillsammans med min pojk. Strålande väder hela dagen. :) Härligt! Visat mina kritvita ben för solen. Tänkte de kanske kunde bli lite bruna i sommar när man inte spenderar den mesta av tiden inne i svinstallar. hehe

I Askersund stämde jag träff med mamma & pappa för att ta en fika på Lilla Cafét där syster jobbar. Fick vänta en stund på dem så jag slank in på ica för att handla ersättning till lilleman. Herregud vad jag virrade omkring därinne efter barnmatshyllan. Så skumt att inte ha blöjor, nappar och barnmat på samma ställe! Men jag hittade det till slut med lite hjälp. ;)

Sen vidare till Lilla Cafét. Efter fikat stod vi och prata lite vid igången till cafét då jag känner & ser i ögonvrån att någon försöker gå förbi. Ganska trångt där inne så jag flyttar mig. Det kankar till i golvet men ingen är där !? Netha såg det hela också och sa typ "Lugn, jag såg också". Det var ett litet spöke som var på besök med andra ord. :) Läskigt va? ;) Visste ni det att jag ser sånt? :) Om ni nu tror på det andliga alltså.

Jaja, sen gick jag & mamma en promenad i Askersund då pappa åkt iväg till hällefors på möte. Mysigt att strosa lite i det fina vädret med mammsen.
Sen åkte vi hem och lagade fiskgratäng. :) Casper har varit så glad hela eftermiddagen. Skrattat & busat med allt och alla.

Men nu är vi som sagt hemkomna. Älskling är trött och sliten efter jobbet så ska gå och pyssla om honom samt natta Casper. ♥
Godnatt på er.


Kommentarer
Postat av: Jossie

Läskigt! Jag tror definitivt på det andliga! Mysigt med en dag med din mamma! :)

2012-05-22 * 22:34:01
URL: http://jsantinelli.blogg.se/
Postat av: Mum

Kram

2012-05-23 * 11:42:02


Ditt namn:
Spara signatur?

Din E-postadress: (Visas bara för bloggägaren.)


Din URL/Bloggadress:


Din kommentar skriver du här:

Trackback
RSS 2.0