Regn regn regn

Imorse vaknade vi upp till regn här hemma. Inte mig emot ett dugg, för det innbär att min fina, underbara Glenn kommer hem till lunch redan. ♥ Vi ska åka till marieberg och mysa. Jag ska klippa mig bland annat, sen ska vi ta en lång fika tillsammans.
Ikväll ska vi äta gott!

Jag har sovit som en kratta inatt. Sen klockan tre har lilla Caspermannen velat ha nappservice till och från, och med en halvdöd pappa var det jag som fick rycka in hela tiden. Phu!
Men han bjöd på sovmorgon till 9 iallafall vilket jag tacksamt tog emot. När han vaknade till sen var han helt hysteriskt pigg! Haha ni ser ju videon. Föreställ er mig liggandes bredvid halvsovandes. ;)
Sådär låg han och höll på i närmare en timme, fast rullade runt några gånger osv såklart också. haha.. vart får dem alla energi ifrån?

På tal om video, så har jag bytt uppladdningsklient till videofyme nu så nu borde alla kunna se mina filmer. Så filmen när Casper skrattar för första gången är nyuppladdad. Den hittar ni » HÄR.

Nu vill Casper ha lunch. :) Vi hörs.


Kommentarer
Postat av: Jossie - Mamma till Edvin

Nemen guud vilka härliga videos :D

2012-05-09 * 14:00:22
URL: http://jsantinelli.blogg.se/
Postat av: Emelie

Sv: dom roliga slangarna, där åker ju utsäden ner i jorden! :) Glenn kan säkert förklara för dig! :) synd att du inte har godkänt youtube filmer för mobiler :( kan inte se i mobben :(

2012-05-09 * 19:15:57
URL: http://dansantakossan.blogg.se/
Postat av: Emelie

Jahaaa! Tänkte väl det! :) ja den ser ut som en jätte spindel eller nåt! ;) vad är det för klipp tro? Kan inte se dom i mobilen :/ synd :(

2012-05-09 * 19:34:49
URL: http://Dansantakossan


Ditt namn:
Spara signatur?

Din E-postadress: (Visas bara för bloggägaren.)


Din URL/Bloggadress:


Din kommentar skriver du här:

Trackback
RSS 2.0