Marieberg köpcentrum

Nyss hemkommen från Marieberg, där jag varit och fikat samt shoppat med Sandra & Ludwig. :) Jättemysigt att komma hemifrån en stund. Casper var lugn och fin hela tiden. Fick dock tag i mitt vattenglas som han hävde ut över halva cafét ;) haha Jaja så kan det vara med småbarn. :) Så kul att se lille Ludwig, tänk att snart är Casper sådär stor. Det kommer nog gå fortare än man tror!

Fick lite handlat också. Fyra nya pyamaser i lite större storlekar varav två av dem var "sommarpyamaser". Jättefina, såklart hitta vi en med traktoter på. :) Var också på apoteket och köpte miniderm som vi smörjer Casper med varje kväll samt frontline till katten och en fästingolockare. Plockat säkert 5st fästingar i år redan så nu är det dags att börja förebygga. Nu kanske någon avskyr att man har kemikalier på sin katt. Men jag vill prova. :) Vet om riskerna. Så inga påhopp tack. ;)
Tack för idag Sandra!

Har precis lagt in en maskin tvätt och ska nu röja här i huset efter morgonens kaos när det blev mer än bråttom att ta mig till marieberg. ;) Chefen ringde och prata och jag glömde helt bort tiden. hehe Men det gick ju bra ändå. :) Men det hamnade kläder och nappflaskor i hela huset nästintill. ;) Så nu ska jag bädda sänge, plocka undan i köket osv.
Älskling sitter och sår så det är många timmar kvar innan han kommer hem.

Varmt och skönt är det ute idag iallafall. :) Ska försöka ta mig ut med ungen sen. Kortbyxor på nu här hemma. Skönt! Premiär faktiskt. Bäbi ligger neck i gymmet på en handuk och luftar rumpan. Skönt och slippa blöjan en stund. :)

Ha det!


Kommentarer
Postat av: Suzette

Bara för att jävlas säger jag det du inte vill höra ;) du vet väl om riskerna ;) nä skoja, man måste prova sig fram och för vissa funkar det och andra inte! Lycka till

2012-05-02 * 15:28:50
Postat av: Anonym

Vi kör ned expot på jycken. Bättre man kör med något man vet fungerar för det lilla djuret, så länge de inte far illa av det. Ett år testade jag ett örthalsband, det luktade gryyymt starkt! Det gick bara inte att ha de inomhus, så det åkte i soporna :) Förra året testade vi ett halsband av bärnsten, tyckte dock att han fick fler fästningar då... Nä, tackar vet jag kemikalierna ;)

2012-05-02 * 15:53:45
URL: http://jochp.blogg.se/
Postat av: Emma | Mamma till Casper

Svar; Haha dryg du är Suzzie. ;) hihi Nädå det blir nog bra. :D

2012-05-02 * 18:00:46
URL: http://nikoba.blogg.se/


Ditt namn:
Spara signatur?

Din E-postadress: (Visas bara för bloggägaren.)


Din URL/Bloggadress:


Din kommentar skriver du här:

Trackback
RSS 2.0