Eurovision ikväll

Hallå på er allihopa. Sorry för dålig uppdatering. Legat och solat, och grejat här hemma hela dagen, och dessutom har motivationen för bloggen varit lika med noll, därav inget skrivande här. Så, nu har jag gett en dålig bortförklaring. ;)

Jaja, just nu sitter jag och lyssnar på spotify i hörlurar.. ha.. Har inget påkopplat ljudsystem på min dator då det förra dog. Så detta är min lösning. ;) Bättre än inget!
Min fina älskling ligger och sover i gästsängen bakom mig. Han jobbade till lunch och har nu klippt gräset i några timmar. Det var så sjukt långt att han fick ligga och smyga på ettan i snigelfart. "Det har aldrig gått åt så mycket bensin någon gång.." kom han in och muttra efteråt. ;) Ja gräset har verkligen hög tillväxt nu när värmen kom.

När han var klar så satte vi oss nere under ett av äppelträden och fika lite. :) Så mysigt att sitta ute nu. Igår satt vi ute på kvällen för första gången när vi grillade. Så himla härligt! Vi hann lagom in innan ett åskoväder drog in över oss. Så vi hade väl åska och dunder här i någon timme igår. En blixt slog nog ned där vi får vår el ifrån, för det kom en blixt följt av en smäll efter några sekunder samtidigt som det blev svart här hemma. Fast den kom åter efter några sekunder bara tack och lov.

Men nu ska jag strax väcka min fina sambo så ska vi åka och handla. Ikväll vankas det tacomys framför tvn där eurovision ska skråla. Hoppas det går bra för Loreen nu. :)

Vi får väl se om det blir något mer inlägg sen.
På bilden är det Smirre som hade fullt upp med att busa med mig i träden under vår fika. ♥


Kommentarer
Postat av: Julle

Du tar verkligen jättefina bilder! avis Önskar mina blev lika fina

2012-05-27 * 00:23:00
URL: http://jullets.wordpress.com


Ditt namn:
Spara signatur?

Din E-postadress: (Visas bara för bloggägaren.)


Din URL/Bloggadress:


Din kommentar skriver du här:

Trackback
RSS 2.0