Casperbus

Jag har i flera dagar varit så fruktansvärt trött! Fattar inte varför. Jag äter som jag ska, sover som jag ska, är ute som jag ska, sitter inte förslöad i soffan osv. Ändå är jag som en sengångare i huvudet. Kan det vara att man inte är van att ta hand om barnet hela dagarna själv tro? Det är den enda skillnaden. Hm.. inte för att det är speciellt jobbigt igentligen, men det kanske tar mer än vad man är medveten om? Aja, jag & Casper somnade förut vid halv 12 och vaknade inte fören halv 3. Casper verkar trött idag också. Han sov ju ända till halv 10 idag när pappa Glenn ringde och väckte oss, och då hade han inte haft en lekrace mellan 06-07 som han brukar. Kanske någon period. utvecklas ju väldigt mycket just nu känns det som.

Nä vi vaknade gick vi upp och åt mat. Jag åt lax från igår och Casper fick gröt samt smaka lite av mig. :)
Men just nu väntar vi på mamma, pappa och bror. :) De ska komma och hålla mig sällskap plus lämna av lite saker som mamma köpt till oss på ullared. :) Kommer bli mysigt!

För övrigt kravlar Casper mer och mer. Han kommer längre och längre ifrån där man lägger honom. ;) Fast mest snurrar han runt. Inte ritkigt gerppat hur man tar sig framåt än. Men det är nog inte långt kvar! ♥


Kommentarer


Ditt namn:
Spara signatur?

Din E-postadress: (Visas bara för bloggägaren.)


Din URL/Bloggadress:


Din kommentar skriver du här:

Trackback
RSS 2.0