Vardag & Vargar

Hejhå. Dags att blogga lite. Igår blev det ju inget sådant. :) Vi hade fullt upp med annat, min lilla familj & jag.
På förmiddagen efter att Glenn slutat rullade vi mot Maxi för veckohandling. Därefter hem för att packa in allt och fixa lunch. När vi ätit var det bara att packa in oss i bilen igen och bege oss till Babyproffsen för att köpa en ny bilbarnstol till Casper då hans nuvarande är på gränsen för liten. En Britax Multi-Tech ll blev det. Vi hade nog tänkt oss en ActaGraco men denna kändes så bra. :)

Så med en blödande plånbok efter babyproffsen så styrde vi mot Askersund/Sänna där vi hälsade på mina föräldrar & lillebror. Casper visade upp sig från sin bästa sida och var nöjd och glad under hela kvällen. Jag är så himla lättad över att han inte blir så rädd och orolig av att vara hos mormor & morfar längre. ♥

När vi kom hem plockade vi in kaninerna, fixade iordning allt och gick sen och la oss. Vi startade en film, edward scissorhands, och tittade på den tills vi typ somnade. Casper somnade runt halv elva och sov ända till tio idag på förmiddagen förutom när han slukade en flaska välling imorse vid sex. Trött bebis? hihi
Så jag är så himla utsövd idag. Jätteskönt verkligen då jag varit väldigt trött de senaste dagarna. Likaså Casper är på underbart humör idag. :) ♥ Vi har det så mysigt här hemma. Strax ska vi dra igång och baka lite tror jag.

Jag har också ringt till försäkringskassan och anmält de dagar jag fått ihop när jag jobbat nu iomed bildspelet osv. :) 5dagar kunde jag spara.
Så har jag också mejlat min arbetsgivare om timmar samt när jag vill plocka ut min semester. Visst låter jag väldigt effektiv idag? ;)
På det har jag också hunnit med att laga lunch till oss alla. Kycklinggryta och ris blev det idag. Casper har precis ätit av den och han verkade ge klart godkänt för den. Nu ligger han under skrivbordet och pratar. hihi

Men hörrni, gud vad tråkigt det som skedde på kolmården igår! Men den unga kvinnan som blev attackerad av "sin" vargflock. Så himla tragiskt och otursamt. Lider med dem..
Dessutom trist att de stänger ner "Närkontakt med varg" även om det är väldigt klokt gjort också. Har själv varit in till vargarna på kolmården och det är en fantastiskt upplevelse men ändå.. de är ändå vilda djur som man aldrig kan räkna med till 100%.
Ryser vid tanken på alla debatter som nu kommer ta fart från alla varghatare.. Åh jag hatar det uttjatade samtalsämnet om vargen ska få leva eller inte. Jag är ingen vargkramare, men står för att vargen ska få leva, men att en kontrollerad skyddsjakt ska hålla stammen på en rimlig nivå.
Men ja.. jag ser inte fram emot allt hat denna tragiska incident kommer bringa fram gentemot vargen.


* Jag & varg på Kolmården augusti 2007 *


Kommentarer


Ditt namn:
Spara signatur?

Din E-postadress: (Visas bara för bloggägaren.)


Din URL/Bloggadress:


Din kommentar skriver du här:

Trackback
RSS 2.0