Slut på dagen

Ja nu är det snart dags att krypa ned i sängen. Eller ja, jag har spenderat någon timme där redan men en ledsen bebis som gång på gång halvvaknar upp och skriker för att sedan somna om efter lite vyschande. Mardrömmar?
Men nu la jag ned honom i spjälsängen så för stunden verkar han sova lungt. Tänk vad olika det är från dag till dag. Som jag skrev förut var ju gårdagen hur lätt som helst vid nattningen. Aja, ingen större fara tycker jag. :)
 
Älskling är ute och klipper gräset. Vi drar ju till Halland över midsommar så skönt att få det fixat. Nu när jag tittar ut ser det inte ut som han har så mycket kvar. :)
 
För mig återstår det bara att packa in alla kakor jag bakade förut och sen ta in kaninerna. Slänger upp bilderna nu som utlovat. Inte så många som är intresserade. Men ändå. :)
Åh vad jag vill köpa mig en ny kamera. Uppdatera mig lite. Funderar skarpt på att sälja min 450D och köpa 600D istället. Men som sagt, det är mycket pengar för en "hobbypryl".
 
På tal om att slösa pengar, jag beställde hem filmer förut från CDON. Eller snarare VI gjorde det. :) Älskling ville också ha några av desa filmer så han har lovat mig att betala hälften. ;) Bra deal enligt mig. Mohaha.
 
Nej nu ska jag sluta skriva goja. Någon mer än jag som bloggar med nya versionen nu? Tydligen kan kan ge direktsvar på kommentarer nu så jag kommer nog börja använda mig av den funktionen istället för att gå in på kommenterarens blogg. Så ni får hålla utkik efter svar. Bara så ni inte tror att jag dissar era fina kommentarer. :)
Godnatt med er alla fina.
 

Kommentarer
Postat av: Erika

Jag använder det nya, tycker det är ganska smidigt :)

Svar: Ja eller hur! :)
nikoba.blogg.se

2012-06-20 * 14:23:43
URL: http://erikashundliv.blogg.com


Ditt namn:
Spara signatur?

Din E-postadress: (Visas bara för bloggägaren.)


Din URL/Bloggadress:


Din kommentar skriver du här:

Trackback
RSS 2.0