Nya söta sängkläder

Godmorgon! Blä vilken mörk & trist dag! Regn regn regn så långt ögat når. Vad var det jag sa igår? Suck!
Jag sitter och väntar på att Glenn ska komma hem från jobbet. Han har helgtjänst på grisarna idag nämligen. Sen blir det frulle. Casper ligger i hallen och grejar. :)
Han har sovit i sina nya sängkläder inatt. Visst är det sött? :) Köpt på IKEA.
(Ja vi ska sänka sängen, idag. Vi orkade inte igår kväll.) ;)

Men nu har jag en fråga till mammor där ute. Alltså när vet man att bebisen kan sitta själv? Jag är så jäkla nojjig alltså. Casper sitter liksom själv nu. Han kan sitta och pyssla med saker hur länge som helst men verkar så omedveten om att det gör ont om man plötsligt spänner ut ett ben eller så och faller bakåt/sidan. Så jag vågar ju inte "lita" på honom än.. Livrädd att han ska banka i huvudet.
Hur har ni gjort liksom? När "släppte" ni taget?
Man kanske märker det så småningom men ändå, vill höra lite andras tankar & erfarenheter. :)

Oh nu kom älskling hem! Tjing!





Kommentarer
Postat av: Julle

Benjamin trillar omkull då och då när han inte tänker sig för, men dock så sällan att det inte är någon idé att ha kuddar runt, han krälar ju ändå iväg därifrån. Jag låter honom ramla, annars kommer han ju inte lära sig att det gör ont att ramla :P

2012-06-16 * 09:39:10
URL: http://jullets.wordpress.com
Postat av: Michelle

Vilka gulliga sängkläder! Ja, här är vi också hemma utan pappsen! Tråkiigt!

2012-06-16 * 13:39:12
Postat av: Mamma / Mormor

Vilka underbart fina sängkläder ni har köpt. Det blir fint för Casper. Kram från Mormor.

2012-06-16 * 15:24:27
Postat av: Veronica

Jag kommer nog aldrig kunna lita helt på Sixten! Men han sätter sig upp själv så jag försöker slappna av iaf :). Första gången han satte sig upp hade han dessutom hunnit krypa ut ur köket, jag vände mig om, då SATT han i vardagsrummet och lekte. Är det normalt att få panik då?? Han verkar ju inte lära sig att det gör ont att ramla, han ligger bara och skrattar efteråt.. Jag har köpt en hjälm åt honom iaf! Då länge han går med på att ha den på funkar det! Men den är så hiskeligt ful att han bara får ha den en hemma ;b. I början bäddade jag med kuddar och sånt runt honom. Men är han stor nog att ta sig runt själv är han stor nog att ramla? Jag vill oxå gärna ha tips på hur man kan göra! Borde finns en bebishandbok! (Blev visst ett eget blogginlägg nu, inte meningen :b). Kram!

2012-06-17 * 23:27:42
Postat av: Emma | Mamma till Casper

Svar; Låter som jag får lugna ned mig lite då. Att det är "okej" att ramla. För jag har också tänkt på det att ramlar de aldrig ordentligt lär de sig ju inte att det gör ont som sagt. ;)

2012-06-18 * 15:45:26
URL: http://nikoba.blogg.se/


Ditt namn:
Spara signatur?

Din E-postadress: (Visas bara för bloggägaren.)


Din URL/Bloggadress:


Din kommentar skriver du här:

Trackback
RSS 2.0