Utekväll

Kul att jag fått in lite frågor redan i frågestunden. Fortsätt gärna! :D Ni hittar inlägget längre ned.
 
Nu är det kväll igen här på broby, och vilket kväll! Det är supervackert ut över fälten!
Casper sover, i fel ände av sängen. ;) Han har blivit så jäkla svårnattad, och när han väl sover så är det så ytligt att man får tassa förbi sovrummet. Hoppas det är övergående!
 
Annars har det varit en skön eftermiddag & kväll. När Glenn kom hem ringde vi och bokade stuga på en camping utanför ystad, vilket känns kanon! Snart är det semster. Woho!
Efter att ha pratat en stund med syrran i telefon så grillade vi och satt ute och åt. Underbart! Casper var på sitt bästa humör och satt och skratta & "prata" med oss. Mysiga unge. :) Han fick sin kvällsgröt & en macka att äta med oss.
 
Jag hämtade också Saga, som fick sitta och mysa i mitt knä under tiden vi grillade. Ska börja hantera henne lite mer dagligen igen då hon blivit lute väl blyg av sig.
Så efter maten blev det kaningos för hela slanten på samtliga hårbollar. Jag gjorde rent deras bur, städade inhägnaden, hämtade lite lönn till dem, gosade samt klippte deras klor. Nu väntar bara nattning och kvällsfodring.
 
Älskling har precis duschat så snart blir det lite mys med honom innan läggdags. Han har varit duktig och sprutat mot ogräs. Hela gårdsplanen började bli grön. ;)
 
Ja det var väl min dag. Dumma mig fick inte till någon promenad. Lat som man är. ;) Men med 500kalorier intaget totalt idag så är jag inte orolig.
Imorgon därimot bär det av på promenad med Karin & Alex, för att sedan avsluta det hela hemma hos dem. Mys & bus!
 
/ Godnatt!
 

Kommentarer
Postat av: Diana

Hur kan du ha ett kalori intag på bara 500 efter grillning?

Svar: Äter ju bara en liten köttbit & grönsaker i princip. :)
nikoba.blogg.se

2012-07-12 * 10:24:41
Postat av: Linda

Låter som en produktiv dag du haft! Det är ju bra. Synd att liten är så svårnattad bara det kan ju ta en del energi.. Angående kalorierna. Försök ditt yttersta att inte hamna under 1300 om dagen för annars kan kroppen gå in i självsvält och då går du inte ned i vikt. Och äter du alldeles för lite så kan kroppen hamna i ketos (googla) och det är inte alls bra

Svar: Jo verkligen. :) Ja jag fattar inte vad det är med honom. Kanske fler tände rpå g. Vad vet jag.
Mitt mål är att hamna runt 1000kaloier (i telefonen) då vet jag att jag håller mig därikring för det är ju omöjligt att veta exakt vad man får i sig om man inte växer varje beståndsdel av maten liksom. ;)

Jag går lite på hur kroppen känns. De dagar jag hamnat väldigt lågt har jag känt att kroppen inte mått bra, att den "svälter". Som igår fick jag faktiskt ta enr iskaka på kvällen för jag fick sånt j*vla blodsockerfall.. vanligen äter jag inte efter 19 på kvällarna.

Men ligger jag runt 1000 mår jag toppen. Så bara lugn, jag lyssnar på min kropp. ;)
Men tack för tips!
nikoba.blogg.se

2012-07-12 * 10:37:41
URL: http://goingsmaller.blogg.se/
Postat av: Linda

Låter bra fr det är viktigt! Sen har jag fått lära mig av en dietist också att det helt inte ska gå mer än 9 timmar eller max 12, mellan målen på natten. Så det här med att inte äta på kvällen är en myt. Det är mer vad man äter som spelar roll där. Men huvudsaken är absolut att du har koll =D

Svar: Jaha är det? Hm.. då kanske man ska ta lite kvällsmellis då. :)
nikoba.blogg.se

2012-07-12 * 10:50:53
URL: http://goingsmaller.blogg.se/
Postat av: Linda

Yes, men det är viktigt vad du äter på kvällen. Undvik mellis som innehåller det där som pasta ris och potatis gör, haha vad dålig jag är som aldrig kommer ihåg. Kolhyderater va? För kroppen bränner det sämre på kvällen. Men en smörgås eller en frukt eller nått sånt

Svar: Hehe ja kolhydrater. ;)Bra att veta. :) Men jag håller mig nog till mina kära riskakor. ;)
nikoba.blogg.se

2012-07-12 * 17:34:27
URL: http://goingsmaller.blogg.se/


Ditt namn:
Spara signatur?

Din E-postadress: (Visas bara för bloggägaren.)


Din URL/Bloggadress:


Din kommentar skriver du här:

Trackback
RSS 2.0