Semester 2012

Vi vaknade upp på campingen. Kallt som fan i stugan. ;) Casper vaknade tidigt och var iskall och jätteledsen så han fick krypa ned hos oss i sängen. Där somnade han om. Så gosigt!
Efter några timmar gick vi upp, duschade och köpte frukost. Det är väldigt mysigt att sitta och äta frukost på ne camping som håller på att vakna tycker jag. :)
 
När vi kände oss redo packade vi in oss i bilen och for iväg för att leta efter Ales stenar. Efter lite virrande ute på vischan hittade vi dit. Ett stenkast från campingen i princip. Haha, vi i ett nötskal!
 
Ales stenar är fornlämningar från vikingatiden (om jag inte minns fel) och ett måste att se om man är på österlen tycker jag! Även om man inte är intresserad av själva fornlämningen så ligger det så himla fint. Högt upp på en klippa med kattigatt som utsikt. Fantastiskt fint!
 
Dock var det fruktansvärt varmt och vi fick dränka Casper i vatten då han började bli slö av värmen. Även vi blev alldeles kokheta och baddade tvättlappar i nacken. ;) haha Man tager vad man haver!
 

Kommentarer


Ditt namn:
Spara signatur?

Din E-postadress: (Visas bara för bloggägaren.)


Din URL/Bloggadress:


Din kommentar skriver du här:

Trackback
RSS 2.0