Om allt möjligt

Nej dags för ett blogginlägg. :)
Vet inte vad jag ska skriva igentligen. Vi har bara varit här hemma och umgåtts sen Mona & Jonas kom hit. Igår var mamma & pappa här så vi grillade vilket var himla trevligt.
Jonas har fixat med våra datorer, och uppdaterat min mobiltelefon. Denna gång slapp jag bli av med alla nummer. ;) Dock försvann alla appar så alla mina kaloriräkningar försvann. Buhu.. Men nu har jag fått tillbaka de flesta så bara att fortsätta. :)
Vi hoppas på att kunna ge oss ut på utflykt idag om vädret kan bli lite roligare.
Jag har sovit 8timmar inatt så jag känner mig sådär lagom utvilad. Så skönt!
 
Men ja, som sagt. Det har inte hänt så mycket. Casper har varit på toppenhumör hela helgen. Han är högt & lågt nu så att säga. Inte en lugn stund. ;) Jag har insett att han inte ät så lätt att söva numera eftersom han hela tiden ska upp och stå i spjälsängen. Det brukar sluta med att jag får stå och "mordhålla" honom ned i sängen så han inte kan vända sig om. Då i regel tar det inte lång tid innan han släpper in john blund. hihi Fina, fina unge. ♥
Vi hade förresten ytterligare en lyckad matning igår. Han åt upp en hel portion med en grönsak / skinkröra tillsammans med ris. Mamma glad! Det kanske har vänt nu? Jag hoppas!
 
Här nedan ser ni den gudomligt söta traktorn som Casper fått av sin farmor. Hon har gjort den själv. Visst är den fin? :) Älskar att få sånt här!
 
/Emma
 

Kommentarer


Ditt namn:
Spara signatur?

Din E-postadress: (Visas bara för bloggägaren.)


Din URL/Bloggadress:


Din kommentar skriver du här:

Trackback
RSS 2.0