Mellbystrand

Jag har gjort mig besväret att packa upp Glenns bärbara dator och sparkat igång hans mobila bredband =segt! Men ett blogginlägg och en check på facebook borde jag ju få till.
 
Vi har haft en fantastisk dag idag. Klarblå himmel och 25-27grader varmt med lätt bris. Dagen började med att Casper sov till åtta, så Glenn och han gick in och åt frukost. Jag låg och drog mig en stund och tog sen en skön dusch innan jag också gick in och åt frulle.
Därefter så tog vi en timmes promenad. Stekhett men ändå skönt att röra sig lite. Dessutom är det så fint här nere. Vi stannade till lite och pratade med några gulliga kvigor också. :)
 
Väl hemma blev det en lätt lunch innan vi åkte till mellbystrand för familjemys med sol & bad. Så nu har vi gjort årets första dopp. I havet dessutom! Jag skulle tippa på att det var 20grader varmt så helt okej alltså. ;) På stranden stannade vi i ungefär tre timmar. Jätteskönt. När vi kommer hem från semsestern ska jag lägga upp lite bilder därifrån. När Casper doppar fötterna i havet osv. ;)
 
Men nu är vi hemma igen och har suttit ned och avnjutit en god fläskstek med kantarellsås i trädgården. Idag känns det väldigt bra dessutom när jag hållit mig till mina 1200kalorier. :D Utan problem! De två kommande dagarna ska jag inte räkna dock. Då har vi lyxsemestern i Skåne och då ska vi äta vad vi vill. :) I rimliga mängder men ni fattar. :)
 
Jaja, Casper sover sen en timme tillbaka och Glenn hjälper sin brorsa med ett jakttorn nere i dungen. Snart är det dags för de andra att ha sin kvällsfika. Jag nöjer mig med en riskaka och lite vatten. :)
 
Ha det gott!
/ Lycklig
 

Kommentarer
Postat av: Victoria

Oj vad konstigt det kändes att se så fint väder och folk i badkläder på bilder från sverige! Känns som om ni är utomlands nästan för här är det då inte sådär härligt väder :/ trevlig semester!

Svar: Hihi men lite fint väder fick väl ni också? :)
nikoba.blogg.se

2012-07-24 * 23:00:53
URL: http://Vixxxxi.blogg.se
Postat av: Linda

Gud så härligt ni verkar ha det!! :)

Svar: Vi har haft det fantastiskt! Hoppas ni har det bra i smögen. :))
nikoba.blogg.se

2012-07-24 * 23:42:40
URL: http://luckylady.se
Postat av: Sofia

Söta kvigor! Ser vekligen ut som Bregott reklamen när de är utomhus sådär! :)

Svar: Hihi Ja visst gör det. ;)
nikoba.blogg.se

2012-07-25 * 10:58:31


Ditt namn:
Spara signatur?

Din E-postadress: (Visas bara för bloggägaren.)


Din URL/Bloggadress:


Din kommentar skriver du här:

Trackback
RSS 2.0