Kärleken min

Idag har jag & Glenn varit tillsammans i 18månader, men det känns som så mycket längre! Min bästa vän & livskamrat. ♥ Älskar dig så mycket hjärtat mitt. Tack för att jag får vara din. ♥

 
Igår bloggade jag inget. Hade ingen lust bara. :) Glenn var ledig större delen av dagen så vill umgås med honom så mycket som möjligt. Han har ju varit tvungen att jobba så mycket nu sista månaderna så vi vill ju såklart ta till vara på alla lediga dagar tillsammans. :)
Vi hade iallafall sovmorgon, tills Casper vaknade att gallskrek. Troligen en mardröm. Vi tror att han kommit in i en separationsfas nu. Mycket skrik för ingenting. Men inte som i förrgår tack och lov.
 
Innan lunch så tog jag en promenad med Karin & Alexander. Det börjar bli lättare att gå nu efter en veckas kontinuerlig gång. Ingen kramp heller! Underbart! MEN jag har dragit på mig ett STORT skavsår på låret, mellan benen. Lite för tjocka lår & hål på byxorna = dålig kombo! Fuck vad ont jag har alltså.. jag går som en jäkla cowboy här hemma, om ni fattar vad jag menar. :( Ajaj.. Så idag har jag vila. Hoppas jag kan gå imorgon, eller åtminstonde på måndag.
För övrigt går min batning bra. Jag äter runt 1100 kalorier/dag. Plus - minus räknat. ;) Men det känns bra osv. Svårt att hålla hungern borta bara. Magsäcken är ju van med way too much food. ;) Men det går nog snart över.
 
Jaja, igår åkte vi till jobbet en sväng och hälsade på under eftermiddagsfikat. Så himla kul och komma dit och snacka lite skit med sina kollegor. Vi stannde typ till halv sex eller något. haha.
Pratade också med Anders om att jag är villig och jobba någon helg här framöver. :) Komma och lukta lite gris så att säga.  Vi försökte också reda ut min semesterersättning. Inte lätt att reda ut med mammaledighet när man jobbar timmar.
I bilen hem somnade Casper så fint att vi beslöt oss för att åka runt lite och glo. Det är ju så mysigt!
Väl hemma blev det att slänga ihop något att äta. Kött- & grönsakspaj med fullkorn fick det bli. Det blev jättebra. Första gången jag gör en paj, fattar inte varför jag inte gjort det tidigare. Aslätt ju!
 
Sen la vi oss tidigt och kikade på film medan Casper sov.
Nu duschar älskling, och sen blir det veckorhandling på maxi. Vi har tänkt att äta tacos ikväll. Är det mycket onyttigt tro? Man borde väl kunna göra det relativt kalorisnålt? Aja.
 
Bjuder på lite bilder senare.
// Skavsåret
 

Kommentarer
Postat av: Erika

Tacokryddan i sig är tyvärr inte så nyttig.. Rätt mkt socker har jag för mig..
Men annars så kan man ju ha supernyttiga tillbehör! :) Man behöver ju inte ta alla såserna, utan fylla med goda grönsaker :)

2012-07-07 * 15:54:14
URL: http://erikashundliv.blogg.com
Postat av: Julle

Jag gör bara tacos utan brödet. Så tacosallad. Gör egen taccokrydda så slipper du få i dig en massa onödigt socker och kemikalier. Finns recept på min blogg :)

2012-07-07 * 18:58:31
URL: http://jullets.wordpress.com


Ditt namn:
Spara signatur?

Din E-postadress: (Visas bara för bloggägaren.)


Din URL/Bloggadress:


Din kommentar skriver du här:

Trackback
RSS 2.0