Lite smak på jobb

Nej nu är det väl dags för ett inlägg ändå. Inte så många som nappade på bilder. ;) Men kan ju tänka mig att ladda upp lite ändå. :D Roligt att titta igenom gamla minnen. :)

Idag så var jag ut till jobbet under förmiddagen. Vår rådgivare var där nämligen så passade på att bli lite uppdaterad om allt. :) Så kul att träffa alla! Saknar er så mycket!
Men det var inte många minuter min fina Casper var ur mina tankar. Mammig? Hihi ;) ♥ Och såklart älskling också. Tur jag fick pussa lite på honom innan han fick brumma tillbaka till jobbet. Älskar dig bubbis!

På eftermiddagen så var det dags att besikta S70n. Hon gick inte igenom. :( Hon har ju stått i över ett halvår så bromsarna mådde inget bra. Suck.. Nu återstår frågan om vi ska ha kvar henne eller inte. Vill inte sälja Glenns fina pärla, men det kanske blir för drygt. :( Jaja, jag och hjärtat får väl tänka på det.
Efter besiktningen åkte vi till Granngården där vi inhandlade frön till trädgårdslandet. Vi tänker minsann inte vara sist ut att så i år. ;) haha
Fick dessutom äntligen köpt min spånbal till kaninerna! Fy fan vad enbart halm suger dåligt! Uscha.. så i helgen ska jag ta ett race och städa kaninburen!

Vi åkte också till bauhause och köpte målarfärg. Nu jäklar är det på gång! Äntligen ska vi måla om i köket! Så vi kan få fint där med! :') Åh vad härligt! Längtar efter att få klart där också! Så i helgen ska vi hinna med mycket. Tur att älskling är långledig. Vi får dessutom finbesök!

Nej nu ska jag ut till hårbollarna så de får lite ljummet vatten och mat. Tusan vad drygt det är nu när vattnet fryser hela tiden. Suck!
Kram ♥


Kommentarer


Ditt namn:
Spara signatur?

Din E-postadress: (Visas bara för bloggägaren.)


Din URL/Bloggadress:


Din kommentar skriver du här:

Trackback
RSS 2.0