Tandläkarbesök

Oj vad sent det är nu. Ska bara slänge upp ett snabbt inlägg för sen måste jag se till att få kväll här hemma. Casper & pappa Glenn sover i soffan såklart och jag måste ut och ta in kaninerna. Suck.. Lillan har fått diarré igen. Dem har bara fått hö & lite knäckebröd nu ett bra tag. Inget kraftfoder. Tips på hur jag ska få hennes maga i balans?

Dagen i korta drag har vart lugn & mindre lugn.
Startade med mys i sängen med bebis sen lite tv-tittande på Unga Mödrar & Greys Anatomy.

Till lunch fick jag som vanlight pussa lite på min stora kärlek.
Efter det tog jag & Casper en skön promenad i "vårsolen". För nu har isgatan äntligen försvunnit! Dock klaffsigt som fan i leran. Det är ju så blött. Grannens äldre dotter sprang ikapp mig & frågade om jag skulle vilja ta en promenad tillsammans eller så i framtiden då hon också går hemma och är mammaledig nu. Skitkul tycker jag! Tackar absolut inte nej till till Mamma-kontakter. :D

När jag & Casper kom tillbaka efter promenaden så gick vi runt i trädgården och kikade lite. Mina jordgubbsplantor ser inte så värst kaxiga ut just nu. ;) Hoppas dem växer till sig i sommar. :)
Underbart väder har det varit iadg iallafall. Håller ni inte med? :D

Sen var det bara in och lägga bebis i gymmet och sen in i duschen och fixa sig inför tandläkarbesöket.
Jag som trodde jag var ute i god tid insåg rätt panikartat att jag var tvungen att tanka. 60km till tom tank var det igår när vi stannade motorn. När jag startade idag stod det --- ! Gick upp till 30-40km till tom tank men strax innan mellringe blev det --- igen. Så det var bara att slänga sig in på Frendo och tanka. Billigt som tusan. 14.93kr/L. *jag döööör*
Sen vidare mot vivalla och folktandvården.
Jag kom faktsikt bra i tid, och blev såklart inte insläppt fören 10min efter min tid. Suck.
Jaja, hur som helst. Inga hål i sikte och fick beröm för fina tänder. Dock mycket tandsten! Så nu ska jag försöka vara duktig och använda tandtråd varannan dag. Ha..
Vi får väl se. ;)

Nu ikväll har jag & familjen bara myst.
Jag & älskling har avnjutit en god hemlagad pyttipanna och Casper har sovit sen sju.
Men nu längtar jag efter att få krypa ned i sängen & sussa sött. ♥

Godnatt på er alla.
// Emma


Kommentarer
Postat av: Victoria

Usch för tandsten, det hade jag sist jag var hos tandis och fytusan vad ont det gjorde att ta bort! Så nu har jag gett mig tusan på att inte få det mer och försöker använda tandtråd varje kväll :) köp sån tandtråd som sitter på en "plastställning" de tycker jag är mkt enklare att använda :)

2012-02-24 * 10:36:25
URL: http://vixxxxi.blogg.se/
Postat av: Emma | Mamma till Casper

Svar; Ja usch för att ta bort tandsten! Dock tycker jag denna tandläkare var helt okej. Hon slipade bort det mesta. Skönt!



Jo Glenn har såna där plastmojänger, ska nog testa dem. :D

2012-02-24 * 14:22:23
URL: http://nikoba.blogg.se/


Ditt namn:
Spara signatur?

Din E-postadress: (Visas bara för bloggägaren.)


Din URL/Bloggadress:


Din kommentar skriver du här:

Trackback
RSS 2.0