Som i en dimma


Idag har vi vaknat till att det ligger en tjock dimma runtom Broby. Känns som vi är i slutet av september. Hm.. vad konstiga årstiderna är iår.
 
Aja, vi gick upp vid åtta, vi har ätit frukost och lastat i en maskin med tvätt som nu står och går samt vattnat min djungel av krukväxter här hemma.
Casper har varit på bra humör fram tills nu. Sånt där humör när man inte vet vad som är fel. Men så länge jag sitter med honom på golvet är han nöjd så då får jag väl ta och göra det. :) Funderar på att vi ska sätta oss i soffan och titta lite på tv. :)
Nedan har ni en bild på de där söta dvärg-orkidéerna jag köpte igår. Köpte 4st att ha i hallen.
 
Sen har jag en till rolig nyhet. Eller den är rolig för mig iallafall. Jag har bytt viktsiffra och väger nu under 80kg och har gått ned 10kg sen 29juni. Åh vad stolt jag är över mig själv! 10kg kvar till målvikten och 1kg kvar till vad jag vägde innan Casper föddes. :) Wiie!
 
Nej nu ska jag goa med min unge. ♥
 
 

Kommentarer
Postat av: Erika

Grattis till viktnedgången :D

Svar: Tack så mycket <3
nikoba.blogg.se

2012-08-30 * 12:35:29
URL: http://erikashundliv.blogg.se
Postat av: Jossie - Mamma till Edvin & Bebis i magen

Stolt ska du vara - fan va bra jobbat! :)

Svar: Åh tack fina du!
nikoba.blogg.se

2012-08-30 * 13:01:15
URL: http://jsantinelli.blogg.se
Postat av: Mamma till William och Wilma

God eftermiddag.sÅ glad jag blir när du skriver så om mig..Det är bara att återkomma så fort du kan igen för lita mer läsning :) Ha en fin torsdag...har lita barn kläder och mamma kläder som jag säljer..ta en titt vet jag..kram kram

2012-08-30 * 13:34:47
URL: http://blondis81.blogg.se
Postat av: Veronica

Bra jobbat!! Jag önskar jag hade disciplinen att gå ner i vikt! Försöker ta en morgonpromenad varje dag iaf :). Det är det där hemska sötsuget som ställer till det.. Grattis iaf!! :D

2012-08-30 * 13:48:48


Ditt namn:
Spara signatur?

Din E-postadress: (Visas bara för bloggägaren.)


Din URL/Bloggadress:


Din kommentar skriver du här:

Trackback
RSS 2.0