Mamma & bebis-gos

God förmiddag.
Casper har varit lite gnällig nu på förmiddagen, eller nej inte gnällig men extremt mammig. Tror det fortfarande är de där tänderna som spökar då han var jättedålig i magen imorse plus att han är inne i en mammaperiod.
 
Hur som helst så blev han plötligt jätteledsen nu för en stund sen så jag satte mig i sängen och sjöng för honom så han somnade. Satt en lång stund och bara myste med min älskade son efter att han somnat vid mitt bröst. Hjärtat mitt fylls med så mycket kärlek såna här stunder. Min fina lilla Casper. ♥ Jag är så glad att vi valde att båhålla vår ploppis när jag blev gravid. För tänk så bra allt blev. Jag är så himla lycklig lottad som har mina pojkar.
 
Men nu är det dags att börja med maten. Jag har tänkt att laga korvstroganoff idag. Då kanske även Casper kan tänka sig att äta lite..
 
Förresten, vad f*n är det för fel på Tele 2 just nu? Är det bara jag som har problem med internet på telefonen? Jag har knappt kunna surfa alls på mobilen den senaste veckan. Dåligt har det varit ett tag, men nu är det katastrofalt. Jag blir så jäkla trött på skiten..
/Emma
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

för mig har surfen gått skitsegt, har oxå tele2 men tänkte att det kanske beror på att vi är på irland, men borde ju inte gå segare för det. förra gången jag var här funkade det ju bra :S

Svar: Hm.. vad dåligt! :(
nikoba.blogg.se

2012-08-13 * 21:56:44


Ditt namn:
Spara signatur?

Din E-postadress: (Visas bara för bloggägaren.)


Din URL/Bloggadress:


Din kommentar skriver du här:

Trackback
RSS 2.0