Mammafika & påskpynt

Idag så har jag och Casper slappat fram till lunch ungefär. Då kom först hjärtat mitt hem för att äta lite och sen packade jag & Casper oss in i bilen och åkte till marieberg.
Där träffade vi Linda & hennes lille Ante som nästan är 2månader nu. Vad små de är! Hihi nu är jag där när man inser att man glömt bort hur pluttiga de är i början. ♥ Det var jättetrevligt att sitta ned och prata lite bebis. :)
Jag & Linda knatade runt i lite affärer efter en fika. :) Jag var på jakt efter en tunnare overall till Caspermannen, och inne på kappahl hittade jag en nästan direkt. Så den fick följa med hem tillsammans med en pyamas & ett par stickade "skor". Nöjd!
Han börjar bli stor nu grabben vår. Han börjar växa i stl.68 ordentligt nu så kan nog börja ha stl.74 snart. Dessutom vägde jag honom igår lite flummigt här hemma och om det stämmer väger han 10,1kg nu! Klumpen! ♥ Inte konstigt att mina armar höll på att avlida under dopcermonin. ;) hihi

Jaja, när jag kom hem var älskling i full fart att städa här hemma. Jag underhöll Casper så länge. ;) När han var klar så gick jag bakom ladugården och hämtade in björkris som jag förvandlade till ett tjusigt påskris. Det ni. ;)
Så nu är vårat kök påskfint.
Till kvälls mat åt vi pannkaka & ärtsoppa. Mums! Vi kollade också på Sommaren med Göran. Hihi den var rolig! Casper drömde mardrömmar antagligen då han "vaknade till" och gallskrek. Somnade om på mitt bröst sen. Han täcker hela mig nu. ;) Även älskling somnade på mig efter halva filmen. ;) Mina älskade. ♥

Nu är det dags för sängen!
Godnatt.


Kommentarer


Ditt namn:
Spara signatur?

Din E-postadress: (Visas bara för bloggägaren.)


Din URL/Bloggadress:


Din kommentar skriver du här:

Trackback
RSS 2.0