Idag är det mycket bättre

Idag mår jag mycket bättre! Tack för supergoa & de bra kommentarerna jag fick igår. <3
Var nog som vi misstänkte att jag nojjade. :) Dock fortfarande inte fått några provsvar. De sa ju att de skulle komma senast idag. Hm.. funderar på att ringa in imorgon och höra med dem. :)
Bebisen var jätteaktiv igårkväll som vanligt. Glenn tycker det är lite läskigt att känna hur en hand eller fot rör sig i magen när han trycker på magen. ;) <3

Men men, nyss hemkommen från jobbet. haft en lugn dag med en massa pyssel på kontoret. Väntar på att grisningen ska dra igång. Mina fläsktanter ligger med förvärkar så det brummar i hela stallet. ;) Så mysigt strax innan en grisning tycker jag. :) Lungt och skönt med dåsande suggor bara. :)

Nu har jag & älskling nyss duschat och ska göra oss iording för att rulla ut till marieberg. Där ska vi äta en bit mat någonstans, älskling ska klippa sig och sen ska vi kika lite på bebiskläder. :) Samt köpa blöjor. Vad tusan ska man ha ? :O Vad är bäst? Hihi vi får väl prova några och sen se om det passar oss. :)

Ska väl också försöka komma ihåg och köpa blötfoder åt katten så han blir nöjd. Går ju på specialiet nu så han håller det fina hull han fått. Bortskämd med dyyyyr mat! ;)

Tjing på er!
// Emma


Kommentarer
Postat av: Jossie - Mamma till Edvin

Mys att köpa hem bebisgrejer! <3 Jag tyckte bäst om libero, pampers bara läckte för oss.. :/

2011-09-06 * 18:43:04
URL: http://jsantinelli.blogg.se/
Postat av: Anonym

rekomenderar libero jätte bra men pampers funkar jätte bra om man bara är hemma samt om dom små får blöjexem för pampers är mer mjukare men får dock byta oftare.

2011-09-06 * 20:08:13
URL: http://liveyourlifetoday.blogg.se/


Ditt namn:
Spara signatur?

Din E-postadress: (Visas bara för bloggägaren.)


Din URL/Bloggadress:


Din kommentar skriver du här:

Trackback
RSS 2.0