Bortblåst

Gud vad det blåste igår! Se våra äppelträd tappade säkert 50% av all frukt igår så vill någon ha så säg till!
Våra trädgådsmöbler flög åt helvete och vår torkvinda la sig ned under gårdagen.
Jag tycker verkligen inte om när det blåser storm. Blir orolig i ela kroppen av det. Lite småblåst är helt okej Det kan vara mysigt. Men när det dånar ute som en flock med skenande elefanter är det fan inte mysigt längre!

Jag var ju ledig igår och valde att poppa en kastrull popcorn och bädda ned mig i sängen en stor del av dagen. Var med Glenn in till örebro och besikta företagsbilen bara. Men såna dagar kan behövas ibland. :)

Idag var det jobb igen iallafall. Var seg hela dagen. Tror bebis börjat fixera sig eller någe. Inte känt så mycket idag plus att det trycker nedåt stundtals samtidigt som jag har en stickande känsla i bäckenbenet. (Bara för jag skrev det här började bebis fara runt hihi!)
Men som sagt, idag har jag känt mig trött i kroppen. Dessutom svullna händer. :( Det hade jag igår med från och till. Inge roligt. Dock har de gått ned nu ser jag. :D
Justja på måndag ska jag till BM igen. Glenn ska med denna gång, för alla gåger han vart med har allt vart okej. ;) Så nu jävlar! Vill inte få en falsk +2a igen. >.<

Men nu är det snart dags att ta kväll framför Tvn. är ju bonde söker fru om drygt en timme. Woho! :D
Jag håller på att laga mat. Köttfärsgratäng med hemgjort mos. :) Det är såååå gott, och enkelt. :D Mums!

Men ha det så gott. :)
// Emma


Kommentarer
Postat av: Jossie - Mamma till Edvin

Jääävlar va äpplen! Nu skulle du haft bebis där som kunde hjälpa er att äta upp dem, haha! Och visst är det sååå kul att se på bönderna? Jag tycker det iaf, haha. Typ hoppar glädjehopp här hemma, haha! Och förresten ang fixering så trodde jag aldrig att han fixerat sig för han rörde sig ju jättemycket ändå (har jag redan skrivit detta kanske?) hur som. Hoppas allt ser bra ut när Glenn är med ;)

2011-09-14 * 23:15:35
URL: http://jsantinelli.blogg.se/


Ditt namn:
Spara signatur?

Din E-postadress: (Visas bara för bloggägaren.)


Din URL/Bloggadress:


Din kommentar skriver du här:

Trackback
RSS 2.0