BB-tant åter igen

Ja nu jäklar har grisningen dragit igång. Igår hade två grisat. Idag var det tolv stycken! Vid hemgång låg ytterligare sex stycken och höll på. Hihi kul när det är lite fart på dem. Dock mycket att göra. Går ju inte så fort för mig längre direkt. ;)
Tyvärr hade vi en sugga som fick komplikationer idag. Hon fick inte ur sig smågrisarna efter ordning utan vi fick gå in i henne och dra ut dem. Vi hoppas på att i fått ut dem alla nu. Frhoppningsvis kan vi flytta på henne lite grisar från andra som inte får plats vid juvret. Det var jättelänge sen sist vi hade en problemsugga. :( Jättetrist! Hoppas hon inte blir alltför dålig nu.

Igår hade jag och hjärtat ett ritkig mysdag. Vi firade åtta månader tillsammans. han överskade mig med rosor, och mina favosnacks, jordnötsringar. hihi! Precis som jag vill ha det. Älskade Glenn. <3
Vi lagade mat och mös framför bonde söker fru på kvällen. Jag bakde dessutom en nougatkaka som vi avnjöt med glass. Mums!
Just nu lagar jag källsmat, spagetti och köttfärssås. Älsklings önskemål sen ett bra tag tillbaka. Tråkigaste maten ever! xD Men men vad gör man inte? :P

Att handla barnkläder gick bra. Kanske skulle ta och lägga upp lite bilder? :D
 Blöjor ska vi ta är vi veckohandlar i helgen. Eftersom vi fortfarande inte vet vad som är bäst, då alla säger olika, har vi bestämt oss för att köpa ett paket av varje. ;) Så får i prova oss fram. :)

Nej nu är maten strax klar!
Ha det bäst!

// Emma


Kommentarer
Postat av: Jossie - Mamma till Edvin

Jaaaa klart vi vill se bebisplaggen :D Och det låter bra att köpa ett blöjpaket av varje ;)

2011-09-08 * 22:05:14
URL: http://jsantinelli.blogg.se/
Postat av: emelie

jaaaa!! vi vill se bebisplaggen! =) det är ju så spännande!! =) =)

ååå vad jag är glad för eran skull! =)

KRAM till er!!!

2011-09-09 * 00:00:17
URL: http://dansantakossan.blogg.se/


Ditt namn:
Spara signatur?

Din E-postadress: (Visas bara för bloggägaren.)


Din URL/Bloggadress:


Din kommentar skriver du här:

Trackback
RSS 2.0