Mitt i koket

Ännu en gång så slänger jag in ett inlägg mitt i matlagningen. ;) Väntar på att potatisen ska bli klar så jag kan göra mos. Jag & älskling har dille på vad det gäller mos just nu. Haha. Gott gott gott! Blev mycket pasta ett tag så tror det har med det att göra, och ingen a oss är så förtjusta i bara ren potatis. :)
Så ikväll blir det ugnsgrillad kyckling, mos, brunsås och en härlig sallad. Mums!

Har inte så mycket mer att tillägga. Har jobbat som vanligt. Går äldigt dåligt med detta att sluta två timmar tidigare. >.< Sitter jag på kontoret känner jag ju inte av så mycket utan då rinner tiden bara iväg. Hm. Bad or good? Tror inte försäkringskassa skulle bli glad på det. Eller?

Jaja. Imorgon är det dags för barnmorskebesök igen. Då ska vi ha ett litet längre samtal. Har jag nämt det? Minns inte. hihi. Vi ska iallafall prata om förlossningen, skriva ihop något sammanfattningsbrev typ. Med våra takar omkring allt osv. Sen lite om livet efteråt vad jag förstod. Vi får väl se vad det blir för något. :)
Jag ska också tappas på lite blod. Kolla så jag intebildat antikroppat mot bebis, samt mäta järnvärdet igen. Lite smått och gott med andra ord.
Ska också komma ihåg att samla urin på första morgonkisset här hemma. jag kommer garanterat glömma det. Jag som är så morgontrött. ;) Att jag kommer få en +2a är jag inte ett dugg förvånad över. Suck.
Nästa vecka bär det ju in till specialistmödravården igen. Kul kul kul.. ;P

Bebis verkar iallafall jäsa på bra där inne. :) Låg och busa förut. Drar sig ju inte undan hela tiden för beröring nu utan buffar ihärdigt tillbaka. hihi <3 Älskade lilla fröet. <3

Nej nu ska jag fortsätta och leka någon form av kock.
Hejdåå! Kram Emma

p.s jag är grymt godissugen! d.s


Kommentarer


Ditt namn:
Spara signatur?

Din E-postadress: (Visas bara för bloggägaren.)


Din URL/Bloggadress:


Din kommentar skriver du här:

Trackback
RSS 2.0