Lilla kissen

Härliga helg! För första gången sen vi hade semester har jag & lskling en helt oplanerad fri helg tillsammans. Bara i två. Så himla underbart!
Igår var vi och lyxade med pizza, köpte hem glass som vi avnjöt hemma i soffan under en filt och idag sov vi ut länge i varandras armar följt av ett långt morgongos. <3 Älskar lördagsmornar med min kärlek!

Var lite mys imorse när jag var upp för att kissa. Då låg våra två älgar och sov utanför på åkern. :)
Mätta på äpplen skulle jag tro. :)

Vi steg och och åt frukost och efter det så har vi pysslat ute. Eller ja, mest Glenn förstås. Städat upp lite efter hantverkarna som håller på här hemma. Farstun håller på att bli så fin! Fått en portal in i hallen istället för en dörr. Det blev så himla ljust och fint! :)
På måndag ska de börja riva här på kontoret.

Jaja, medan jag fixat & donat med kaninerna så for karln iväg och hämtade en grävare på jobbet och öste igen våra hål vi har på infartsvägen. Eller ja, hål och hål. Snarare kratrar efter störtande meteroiter.
Därefter har han grävt upp fyra irriterande stubbar i gräsmattan och fyllt igen hålen efter dem.
Nu är han iväg efter vägskrapan innna vi ska äta lite sen lunch. :)
Imorgon ska han fräsa upp trädgårdslandet och göra det större! :D Så min uppgift imorgon blir att skörda morötter, persilja. Tyvärr blev det inget av purjolöken. Den slutade att växa då morötterna tog över. Bättre lycka nästa år!

Vi ska också hinna med en tur till marieberg också. Byta in skötbädden jag köpte då den var trasig, och även ta en fika. :) Hört mig för lite om någon vill följa med. Inväntar svar. :)

Seda till rubriken då. Lilla Smirre har det inte lätt idag. Kraken har kräkts några gånger. Trodde han ätit för mycket då det var en hel hög med osmält foder som kom upp. Men efter att ha suttit och druckit så satte det fart igen. och vet ni vad som kom upp? En jävla bandmask! BLÄ, jag hatar erkligen inälvsmask! Så vidrigt! Den för Glenn ta upp. Jag kan verkligen inte med sånt där! Usch!
Tur jag köpt hem maskmedel då jag tänk avmaska honom här i höst. Så fort han kommer in igen ska jag försöka få i honom en kur. Har kört med Drontal förut. Vet inte om det är bäst? Har ni tips annars?

Lilla katten. Han har inte vart helt hundra de senaste dagarna. Slö och mest bara velat sova. Följt efter mig mer än vanligt och sökt kontakt. Trodde mest det var pga a att det blivit kallt och omställning i vädret. Kraken. Hoppas han ska pigga på sig nu. <3

Men nu ska jag ge mig ut i köket och förbereda mat. Äta lite rester från veckan är det tänkt. :)
Ha det gott i den färgglada hösten. <3


Kommentarer
Postat av: Erika

Fy för mask :(

När det gäller avmaskningsmedel är det enda tips jag kan ge att inte använda samma medel för ofta, för maskarna blir immuna mot det tillslut. Men om du bara använt Drontal en gång förut kan du ju använda det igen :)



Vill förresten gärna se bilder på eran fina farstu ;)



kramar

2011-10-15 * 15:59:46
URL: http://www.priiken.blogspot.com


Ditt namn:
Spara signatur?

Din E-postadress: (Visas bara för bloggägaren.)


Din URL/Bloggadress:


Din kommentar skriver du här:

Trackback
RSS 2.0