Eviga drömmar

Jag slänger in ett litet snabbt inlägg bara. :) Jag håller på att laga mat till mig & min älskade. Inte varit hungrig på hela dagen, bara törstig. Men nu börjar magen prata igen. :)
Ikväll ska det bli ugnspannkaka. Mums! Det ska förhoppningsvis avnjutas till Halv 8 hos mig. Charmigt program tycker jag. :) Tycker ni också det?

Haft en lugn och skön dag. Varit ledig efter helgpasset. Behövde sova ut.
Var ute en stund imorse i höstvädret. Blåser som tusan här, men imorse var det soligt och fint. :)
PÅ eftermiddagen var jag iväg till kogården som tillhör jobbet. Lämnade tillbaka klippmaskinen jag lånade i vintras till Ila. xD Haha.. bättre sent än aldrig? :) Right?
For en sväng till ikea och skulle handla en skötbädd till bebisen. Men icke.. de var slut. Skulle komma in imorgon. Typiskt min otur! Får bli en tripp dit i helgen istället tror jag.

Nu innan jag började laga mat så satt jag som vanligt och nördade på diverse hästannonser på nätet. Kan inte låta bli. Jag saknar verkligen hästlivet! Är så avis på er därute med egna/lånade pållar. Var rädda om det.
Men en dag står jag där också. Så fort bebis blivit lite större så ska jag allt också börja leta häst igen. En dag ska jag vara tillbaka där jag var, och gå ännu längre. :) Man kan ju hoppas på en unge som också blir hästfantast som mor sin. :D

Det är ju faktiskt mitt & Glenns mål. Att få köpa oss en gullig liten gård där jag kan ha en häst eller två, och han ett litet hobbylantbruk. :) Kanske tillomed han kan glida in på häst? Låter ju inte heeeeeelt omöjligt iallafall. ;) Eller så är han bara snäll. haha
En dag vet jag att vi sitter där, mitt i vår dröm. <3

Nej nu kallar maten!
Kram från tjocka mig!


Kommentarer
Postat av: Lovisa

Ååh, du Kommer komma dit igen, jag lovar! :D <3

2011-10-04 * 20:08:53
URL: http://nikonda.blogg.se/
Postat av: Jonas Andersen

Ser fram imot att skåda min lillbrossa på en häst :)

Ses till helgen! /Jonas

2011-10-04 * 20:21:21
Postat av: Jossie

Haha jag försöker få in Oskar på häst-spåret också, men jag får helt enkelt vänja mig vid att det är min hobby och inte hans ;) Han köper nog en cross till både sig själv och Edvin, det skulle inte förvåna mig. Men jag drömmer också om att flytta till en hästgård och kunna ha 1-2 hästar alt. ha en egen häst och sedan kunna ha inackorderade hästar på gården, det vore också kul. Och då ska jag försöka få Edvin intresserad av hästar också :)

2011-10-04 * 20:42:16
URL: http://jsantinelli.blogg.se/


Ditt namn:
Spara signatur?

Din E-postadress: (Visas bara för bloggägaren.)


Din URL/Bloggadress:


Din kommentar skriver du här:

Trackback
RSS 2.0