Så kom han äntligen

Nu ska jag ge er ett inlägg. Bloggen har jag prioriterat bort senaste veckan med tanke på bebis och allt. Vilket jag inte ser som något konstigt. ;) hihi

Men ja, den 3/11 kl. 14.19 kom han, vår underbara son Casper. Faktiskt på det datum vi räknat ut själva, innan vi fick vårt BF datum på rutinultraljudet. :) Vi går här hemma och bara myser med vår lilla familj. Sen några dagar tillbaka har vi börjat få till några sorts rutner här hemma, och ammningen som vart ett stort problem har kommit igång. Mina tuttar ville inte släppa ned mjölken fören dag fem så vi hade en mycket ledsen och hungrig kille här hemma och jag var helt förstörd av hormoner och oro eftersom lillhjärtat gick ned lite väl mycket i vikt. Men efter att vi fått börjat ge ersättning vände allt. Så nu har mjölken verkligen börjat rinna till och vi behöver inte ge ersättning varje mål och Casper verkar må mer än bra. :) (Just nu sovandes i pappas knä)

Så ja, allt rullar på. :) Trots att de fortfarande renoverar här hemma. ;) Smått kaos med målare och hembesök av barnmorskor. hehe. Men det funkar ändå. :)
Idag blir Casper dessutom en he vecka gammal. Tänk att vid den här tiden för en vecka sen låg vi på förlossningen med en nyfödd på magen. :') Åh.

Men vi hade ingen kul förlossning. Drygt 14timmar tog det från att jag kom in, plus de två dagar jag gick hemma med förvärkar. Helt utmattad vart jag så de var tvungen att ösa i mig värkstimulerande. Trots det så blev det sugklocka till slut då Casper inte mådde bra på slutet. Hjärtfrekvensen gick ned i botten har jag fått höra av Glenn som var sjuk av oro. Stackaren. DEssutom skrek han inte när han kom ut så de tog med sig honom till ett annat rum, där de fick igång honom efter nån minut. <3
Lustgas och utmattning gör att jag faktiskt inte var så med på slutet. Har fått mycket berättat, men minns att detvar väldigt skönt att få krysta! Göra något åt smärtan!
Men förlossningsberättelsen får nog vänta tills jag får mina journaler. ;)

Men kortfattat så åkte vi in vid midnatt 2/11 och han föddes som sagt 3/11 14.19. Han var 50cm lång & vägde 3535g. :) Lagom stor kille med andra ord. Vi är så stolta över vår lille pojk. <3 Kärleken man känner ögonblickligen för sitt barn är obeskrivlig.

Vi åkte iallafall hem efter en natt på bb då allt var bra med oss alla. Det kändes dock som jag blivit överkörd av ett tåg dagen efter då man hade träningsvärk överallt!
Men nu mår jag mår super och läker bra än så länge. Det är såå skönt att fått tillbaka en smidig kropp igen. Jag har gått ned 12kg av de 18kg jag gick upp. Så det rullar på. :) Men en påse på magen har jag fortfarande även om den blir mindre för var dag. :)

Ja men nu har ni fått lite uppdatering iallafall. :)
Hoppas ni har det bra mina kära läsare.
Kram från mamma Emma


Kommentarer
Postat av: Mamma till Elliott

Låter som en både bra och jobbig första vecka på det nya livet. =) Att du redan har gått ner 12 kg! Tror jag bara gick ner 8-9 kg räknat nån dag efter förlossningen. Förstår inte heller hur ni kan vara så snabba hem. =P Både du och Heidi. Själv åkte vi in en fredag och kom hem tisdag. Hehe.. Men nog håller jag med om blivit-överkörd-av-tåget-känslan. Hade en liknande förlossning förutom det med bebisen. Sugklocka och massa..



Hoppas ni har det bra och lycka till med allt nu =)

2011-11-10 * 18:14:35
Postat av: Emma

Ooooh, stort stort stort Grattis Emma!! <3

2011-11-10 * 18:16:44
URL: http://emmaevaeriksson.blogg.se/
Postat av: Lovisa

Heelt underbart kul att läsa hur det gick för er! :') <3

2011-11-10 * 20:09:52
URL: http://nikonda.blogg.se/
Postat av: M

Åh vad roligt, grattis! :D

2011-11-11 * 17:00:33
Postat av: Lovisa

Svar; Jaa jag var ju och tog blodprov, å sen efter några dagar ringde läkaren och sa att järnvärdet var lågt :/ Så nu äter ja järntabletter, och känner faktiskt redan skillnad :D så gött!



Kraam <3

2011-11-13 * 21:14:50
URL: http://nikonda.blogg.se/


Ditt namn:
Spara signatur?

Din E-postadress: (Visas bara för bloggägaren.)


Din URL/Bloggadress:


Din kommentar skriver du här:

Trackback
RSS 2.0