vecka 18 (17+0)

Nä det är väl på tiden att jag uppdaterar lite alltså. Usch har ingen som helst motivation till att blogga. Ogillar att hamna i dessa bloggsvackor, men tyvärr är det inget jag kommer undan. Skrivlusten återvänder så småningom. :)

Men livet rullar på som vanligt. Jag gick in i vecka 18 igår och känner bebisen dagligen nu. Inga sparkar utan små buffar då och då. :) Har dock börjar uppleva en enorm trötthet. Om det sen beror på graviditeten eller något annat vet jag inte. Men är sur & slutkörd hela tiden. Sover lite oroligt nämligen. Men men, det ger sig nog med tiden. Vad det än är. :)

I skrivande stund håller jag på med maten. Blir någon curry,ris,bacon,grädde,purjolök mm-tjohejsan. Blir nog gott iallafall. :) Hungrig som en elefant. Vi har precis vart och veckohandlat så allt är lite sent idag. ;)

För exakt en vecka sen idag så överaskade Glenn mig med att fråga om jag ville förlova mig med honom. Ni vet när vi var ute på picknick. Såklart svarade jag ja. Känns underbart! <3 Är så lycklig med min älskade karl. Tänk att vi fann varandra till slut. hihi <3 Ni som tvivlar på vår kärlek, lägg energi på annat. Bara säger det. :) Ni anar inte vad vi har tillsammans. <3

På jobbet är det hektiskt, men faktiskt kul. Väldigt lärorikt och utvecklande att vara vikariernade "förman". :) Man kommer in på ett helt annat sätt i produktionen och med alla människor som är sammanlänkande med oss. Även om det kan vara grymt stressigt och krävande stundtals. ;)

Haha, måste berätta en sak. Så jävla pinsamt och sjukt! Skulle handla lite kaninmat igår på grizzly. Då när jag stoppade i mitt kort fick jag hjärnsläpp på ritkigt. Jag kom inte ihåg min jävla fucking kod som jag haft hur länge som helst! Helt galet! Aldrig varit med om det. Fick åka till en bakomat och försöka i lugn och ro men nej nej det gick inte. Efter x antal försök så gick det, när jag försökte att inte tänka på vad jag slog.
och idag blev det samma på willys när vi skulle handla.. stämmer det som chefen säger att man kan bli överdrivet förvirrad som gravid? haha, vore skönt att kunna skylla på något iallafall. höhö ;) Snurriga jag!

Men ja, det var väl lite från mig. :)
Just ja, igår träffade jag Ida <3 och åkte ut till pållen hennes och fotade lite. :) Jättemysiage bilder som jag ska skicka.. snart. xD (A)
Var också hemma hos henne och träffade alla vovvar och katter. Såklart var lilla aska där. ;) Tjock och rund så ingen tvekan om dräktighet där inte. ;) Smirre fick allt till det. hehe
Nu måste jag kila ned till spisen igen.

Ha det gott allesammans!
// Emma



Kommentarer


Ditt namn:
Spara signatur?

Din E-postadress: (Visas bara för bloggägaren.)


Din URL/Bloggadress:


Din kommentar skriver du här:

Trackback
RSS 2.0