8 juni - RUL

ÄNTLIGEN kan jag blogga. Strul med bredbandet som fan! Nu verkar dessutom mitt nätvärkskort ha gett upp. Jävla skit! Jaja.. det får lov att lösa sig. Men just nu funkar nya bredbandet på Glenns bärbara iallafall. Så jag får sitta och redigera bilder på min stationära och sen lägga över på usb för att föra över det till denna dator. Varför ha det lätt för? Suck.. Jag som tänkt fiffla med en nya bloggdesign! Palla nu liksom. hmf.

Vi hade iallafall en underbar helg i Halland. Vi har träffat så mycket folk att vi inte behöver socialt umgänge på minst en månad iallafall. ;) Hihi Nädå, men vi har verkligen haft det jättebra med grillning nästan var kväll, firat Glenns födelsedag, varit och fikat uppe på Hallandsåsen på Café Utsikten som jag verkligen rekomenderar. Så fint! Vi har blivit grattade till verkligen hur fint som helst! Se bilder vettja. :)

Igår kväll var vi på RUL (rutinultraljud) och fick se bebben igen och vi hade en jättesnäll sköterska.
Var såå nervös att det skulle vara något fel då jag fortfarande inte känner så mycket rörelser. Men fick bekräftat att moderkakan ligger i framkant, vilket medför att det tar längre tid att känna sparkar/buffar. För övrigt såg allt bra ut, höll på ett bra tag för att kika på hjärtat så Glenn och jag höll på att kräkas av oro då vi trodde att det var något fel. Men det visade sig bara vara så att bebis var lite osamarbetsvillig och låg tokigt precis under min navel = suddiga bilder. Men vi fick u.a på alla punkter så det kändes skitbra rent ut sagt! Mitt nya BF-datum är 6/11 så blev alltså flyttad några dagar. :) Så idag är jag på 18+3 och förut 18+6. Så vi hade ju inte alls räknat mycket fel. hihi

Vi börjar iallafall tvivla på att våra misstankar om att det är en liten tjej vi väntar. Båda tyckte att vi skymta en liten snorre på skärmen. Men vi får väl se. Huvudsaken är att h*n är frisk! Snopp eller inte, det kvittar! :) Lilla bebis <3

Nu är det snart dags att ta kväller, har vart hemma från jobbet idag då jag är/var sjuk. Blev sjuk i sista dagen i Halland men försökte jobba igår. Slutade med hemgång vid lunch. Usch feber och skit. Vaknade även imorse av feber och halsont. Suck. Jag ska iallafall göra ett försök imorgon igen. Det är ju grisning nu och jag ska jobba helg.
På fredag är det dock studentfirande. Brorsan tar ju studenten så har tagit ledigt halva dagen. Ska börja jobba tidigare på dagen så jag hinner med allt. :) Hoppas jag är frisk då! Märks väldigt väl att det är studenttider nu. På facebook så kryllar det av balbilder, studenter och förväntningar om att vakna upp och inse att man är vuxen, arbetslös och bakis. ;)

Ni får ha det så bra!
// Emma


Kommentarer


Ditt namn:
Spara signatur?

Din E-postadress: (Visas bara för bloggägaren.)


Din URL/Bloggadress:


Din kommentar skriver du här:

Trackback
RSS 2.0