27 juni

Här sitter jag, sliten och trött. Så himla trött i kroppen. Blir bara värre och värre. Tur att det är semester nu snart. Vila upp sig lite. Jag har haft en sån fruktansvärd foglossning nu senaste dagarna. Vill typ kapa av mig själv från ländryggen och nedåt. Ajaj. :(

Jaja, idag ringde jag till barnmorskan. Beslutade mig för att gå i varberga trots allt. Blir för långt att pendla till kumla tyckte vi. Ja menar, härifrån och till varberga är det väl bara 10min liksom. Jag fick prata med en supertrevlig barnmorska som bokade in mig den 18/7. Ska då få en tjej som nyss kommit tillbaka från sin semester. Så slipper jag byta barnmorska under sommaren. Kändes jättebra. :)

Pratade också med henne om att jag fått väldigt mycket sammandragningar nu. Mer och mer faktiskt. Imorse på väg till jobbet hade jag 7-8st nä jag vanligtvis har 1-3om dagen! Hon trodde det berodde på jobbet. Både fysiskt krävande samt att jag upplever det stressigt. Jag har ju de två senaste veckorna börjat känna att det blir jobbigare och jobbigare. Hon tyckte att jag skulle börja fundera på att sjukskriva mig lite. Jag ska nog ta mig en titt med det här om graviditetspenning. Suck.
Blir det värre skulle jag absolut ringa in igen så jag fick träffa en läkare. Gick föresten in i v.22 igår. :)

Nu ikväll har jag inte gjort så mycket. Är ju som sagt så slut i kroppen att jag inte orkar något. Det stör mig! Vi skulle åka och storhandla nu ikväll men jag varken vill eller orkar. Så har lovat älskling dyrt och heligt att inte sätta emot imorgon. Då ska jag ta tjuren vid hornen!
Men älskling & jag har iallafall invigt våran provisoriska dusch i pannrummet. ;) Vi kändes oss som campare som kom i badrock och schampoflaska och gick över gårdsplanen. Haha, men det funkade bra ändå. :)

Sen har jag lagat mat åt oss. Vi var vrålhungriga!
Vi tog oss en varsin tallrik con carne och satte oss i trägården. Mys! :)

Nu ska vi strax krypa i säng. Blev sent igår och hjärtat ska dessutom upp vid halv tre eller något, för att köra en spruta mot svamp ute i fält.
Så godnatt med er.

// Emma

(jättegammal bild, men det är inte rättvist! Undrar hur det kunnat bli..)


Kommentarer
Postat av: sofia

Usch vad drygt att behöva sjukskriva sig i vecka 22 redan. Men man måste ju tänka på hälsan i första hand. Vad jobbar du med? =)

2011-06-28 * 07:27:06
URL: http://sofialb.blogg.se/
Postat av: sofia

Sv: Jo det är klart, men hoppas verkligen jag slipper allt sådant så man slipper problem med försäkringskassan och sådant =P.

Har haft lite ont i ryggen dom senaste två dagarna, men idag känns det bra så får hålla tummarna att det fortsätter så!

2011-06-30 * 07:06:28
URL: http://sofialb.blogg.se/


Ditt namn:
Spara signatur?

Din E-postadress: (Visas bara för bloggägaren.)


Din URL/Bloggadress:


Din kommentar skriver du här:

Trackback
RSS 2.0