23 juni

Åååh vad irriterad jag är! Värsta ilandsproblemet men just nu tillsammans med alla mina gravidhormoner blir det jävligt stort i min värld.
Alltså imorgon är det midsommar, vi ska fira det i Halland med Glenns vänner, och jag hittar ingenting jag vill ha på mig! Ser ut som en strandad val i allt jag hittar! Tydligen brukar tjejerna ha klänning på sig. Jag som inte ens passar i det! åååh vad irriterande men jag måste ju ha något! Suck.

Jaja, skönt med ledighet iallafall. Gått bra på jobbet. Städat i stallarna samt flyttat in Gr. 7 i BB inför kommande grisning nästa vecka. Det gick himla bra idag. :) Vi blev också bjudna på tårta av byggföretaget som är hos oss. :) Vi satt lite provisoriskt i nya fikarummet. Det håller på att bli så fint! :)

Nu hemma har vi grillat flintastek. Mums vad gott det var. Satte oss i vardagsrummet med en film och njöt i fulla drag.
Nu ska jag ut och natta kaninerna, sen packa inför imorgon. Känns så trist att lämna smirre hemma.. han fyller ju år i helgen. Min lille kille blir ju hela ETT år. :) Föddes på midsommarafton förra året. <3

Nej måste gå nu, älskling är redan i full fart med att fixa iordning. Ska försöka peppa upp humöret lite. Kan bli dåligt med uppdstering nu i helgen. Vet inte om vi tar med dator eller inte. Vi får se.
Tusen tack till er som kommenterar. Ni är så gulliga. <3

Glad Midsommar!
// Emma


Kommentarer
Postat av: Jossie - Mamma till Edvin

Glad midsommar på dig också! Och vad är det för snack om att du inte passar i klänning, det tror jag inte på! :D Du hittar nog något fint att ha på dig! Du har ju en fin bebismage nu som gärna vill visa upp sig :) Åh det är så underbart Emma att du redan gått över halva tiden och snart har en liten bebis hos dig. Helt otroligt ju! :D Har ni börjat fundera på namn, vilka? Kram!

2011-06-24 * 01:08:23
URL: http://jsantinelli.blogg.se/
Postat av: emelie

hej!

jag hoppas du tog på dig nåt som du trivs i! Skit i att "alla" andra har klänning! Du ska ju ha det som du trivs i! =)

och en gevidmage är ALLTID vacker!

KRAM

2011-06-26 * 17:56:19
URL: http://dansantakossan.blogg.se/


Ditt namn:
Spara signatur?

Din E-postadress: (Visas bara för bloggägaren.)


Din URL/Bloggadress:


Din kommentar skriver du här:

Trackback
RSS 2.0