20 juni

Nä idag får jag ursäkta mig extra mycket om stavfel dyker upp. Är så himla trött! Bevis på det är ju att jag började rubriken med "20 november". ;) Jaja, man kan inte vara på topp jämt. Haft avvänjning på jobbet idag. Det tär lite på ens energi om man säger så. Men det gick riktigt bra idag ändå. :)

Har faktiskt inte så mycket att tillägga idag. Har jobbat, nu kommit hem, släppt ut kaninerna, vart ute och fotat lite, tittat till grönsakerna som växer som attan, nyss duschat och ska strax ställa mig och laga mat. Idag blir det korvstroganoff som älskling beställt. ;) Blev ju falukorv över igår så det är väl lika bra. :)
Senare ikväll ska vi nog fixa lite i vardagsrummet.

Gårkvällen blev lyckad. Eller ja, älskling tvärdäcka efter maten så fick titta på film själv med honom och katten snarkandes bredvid. ;) Som straff får han en bild på sig själv här i bloggen. hihi

Kaninerna har haft sin första natt ute och de verkade må hur bra som helst imorse när jag tittade till dem. :) Nu på eftermiddagen fick de komma ut i stora buren. Lycka! ;)

Imorgon kommer äntligen snickarna hit för en check innna de ska börja! Perfa! Hoppas de kommer igång så snart som möjligt. Har fått order av hjärtat att röja bland mina klädhögar i det orenoverade rummet. Ge mig en soppsäck så löser jag det. ;) haha..
Hoppas du älskar mig lite ändå, trots att jag är en liten slarver. ;) <3 För jag älskar minsann dig massor!

Appropå det så har vi vart förlovade i en månad idag. Känns så bra! Du och jag älskling, Vi för alltid. <3
Nej nu vrålar magen, dags för käk! Och jag vet att jag är hetast på bilden med ruffsigt hur och allmänt.. skabbig. ;)

// Emma


Kommentarer


Ditt namn:
Spara signatur?

Din E-postadress: (Visas bara för bloggägaren.)


Din URL/Bloggadress:


Din kommentar skriver du här:

Trackback
RSS 2.0