Onda sammandragningar inatt

Hallå på er.
Som rubriken lyder har jag haft lite bekymmer inatt. Är ju vid det här laget van med sammandragningar men inatt gjorde dem ont. Inte bra. Mensliknande smärtor som strålade ner i ryggen tillsammans med täta sammandragningar. :( Idag har jag tack och lov inga sammandragningar men en molande mensvärk.
Var nyss i kontakt med bm som tyckte jag skulle ta kontakt med förlossningen om det startade igen. Det är på gränsen sa hon. Vadå på gränsen?!
Fan jag brukar inte nojja, men man blir ju livrädd. Tänk om något går fel? Man känner sig så otroligt hjälplös.
haft så mycket mardrmmar inatt om sjukpersonal som inte fattat vad dem ska göra ignorerat mig eller bara skojat bort mina bekymmer. :( Så inte sovit bra alls..

Bebis verkar iallafall må bra, han buffar & sparkar på som vanligt. <3
jag ska ta en varm dusch nu och hoppas på att magen slappnar av lite.

Förhoppningsvis blir det en lugn tur till marieberg sen, då hjärtat ska klippa sig. Jag kommer då inte göra många knop idag inte. Ska vila, med nummret till förlossningen nära till hands. ;)

Från det ena till det andra så ville jag bara säga att jag verkligen rekomenderar ersom har möjlighet att ta en fika i farfarsstugan uppe på övralid här vid vättern. Det är otroligt fint där uppe och cafét är jättemysigt och erbjuder jättegod fika. Ett tips bara! :)

Nä ska ta den där duschen nu.
Tjing!


Kommentarer


Ditt namn:
Spara signatur?

Din E-postadress: (Visas bara för bloggägaren.)


Din URL/Bloggadress:


Din kommentar skriver du här:

Trackback
RSS 2.0