Godmorgon världen

Godmorgon på er, uppe med tuppen idag! Nej nu skoja jag med er, kom upp nu runt halv tio. Fast i min värld är det inte försent heller. :) Jag känner mig iallafall lika utvilad som en studboll! Väntar nu bara på att älskling ska komma hem från jobbet. Han har helgtjänst idag.
Den lilla parveln i magen hade morgongymnastik imorse när pappa skulle åka till jobbet. Jisses vad h*n for omkring. Hihi Så mysigt så ni anar inte!
H*n håller på i skirvande stund också. <3 Jag läste igår att det är mellan v.24-28 som bebisarna buffar omkring som mest.

Jag har iallafall släppt ut djuren nu på morgonen, och gett kaninerna lite extra gräs/maskrosblad då de betat upp nästan hela buren redan. ;) Stödutfodring som Glenn kallar det. Haha
Har också hunnit utfodra mig själv med rostade mackor och oboy.

I eftermiddag väntar div ärenden på marieberg, örebro och askersund. Vi ska ev kika på en barnvagn samt en spjälsäng. Det börjar väl bli dags nu antar jag. :) Blir att hälsa på hemma hos mamma & pappa också. man kanske borde ta med sig badkläder utifall vädret tillåter ett smygbad i harge? Trots att jag tror att det är sviiiiinkallt! Men vi har ju inte tagit premiärbadet ännu, och det låter ganska illa.

Förresten, bloggen kommer nog ändras lite frånomed nu. Har ju förut skrivit ett inlägg/dag endast. Men eftersom jag just nu är så dålig på det så kommer jag troligen börja uppdatera lite vartefter jag känner för det istället. Det kan alltså bli flera gånger per dag. Ska känna lite på vad jag tycker om det så får vi se. Man kan ju alltid testa. :)

Ha det gott tills vi hörs igen!
Nu ska jag ta tag i sängkläderna som ska tvättas.

// Emma


Kommentarer
Postat av: PHOTOSHOES

Fin blogg du har! Och kul med en bebis i magen. Själv fick jag en lillasyster den 6 december, hon är så himla söt och alltid glad! :D

2011-07-10 * 11:15:27
URL: http://photoshoes.blogg.se/


Ditt namn:
Spara signatur?

Din E-postadress: (Visas bara för bloggägaren.)


Din URL/Bloggadress:


Din kommentar skriver du här:

Trackback
RSS 2.0