En regnig söndag

Hallådär, det blev ju inte mycket till inlägg igår. Men vi var faktiskt borta hela dagen och kom inte hem förens vid tolv på natten, och då var iallafall inte jag så pepp på att blogga. Trötttrötttrött! ;)

Vi for iväg in till örebro och kikade på en barnvagn, och köpte den faktiskt. En jättefräsch Emmaljunga Citycross combivagn med tillhörande liggpåse och regnskydd. Vi ska åka och hämta den idag så ska ta lite bilder på den då. :) Så nu är första tinget inhandlat till vårat lillhjärta. Ska kanske åka och kika på säng idag också. :) är ju så trist väder så det är ju en perfekt dag för att åka och gå inne på ikea. 

När vi vart och kikat på vagnen åkte vi hem till mamma & pappa. Mest för att kika på en spjälsäng syrran skänkt. Dock så fattades det skruv och det är nog inte värt att fixa nya såna. Jag menar spjälsängar är ju inte alls dyra. 
Då väl hemma blev vi impulsbjudna på grillning under kvällen då mamma & pappa bjudit in lite folk. Så vi blev bjudna på jättegod mat, älskling drack lite vil och efter det så spelade vi kub. Vilket jag ägde som vanligt. ;) 
Till efterätt var det gudomligt goda jordgubbar och glass. Mums!

Så som sagt, nu vet ni varför jag inte bloggade någonting igår. ^^


Kommentarer


Ditt namn:
Spara signatur?

Din E-postadress: (Visas bara för bloggägaren.)


Din URL/Bloggadress:


Din kommentar skriver du här:

Trackback
RSS 2.0