7 januari

Stressa stressa stressa stresssssssa! Min dag har inte vart annat än stress anser jag idag. Men nu har jag tagit mig en stund för att blogga.
Började med att jag försov mig imorse, trodde klockan ringde tjugo över fem när hon igentligen var halv sex. Inte bra att snooza för mycket. Suck. Måste starta bilen senast fem över halv för att inte komma föresnt till jobbet. Tror ni jag fick lite brådis? ;) Sen så hade jag ett sådant fruktansvärt flyt att jag hamnade bakom två plogbilar genom kumla. Lätt att köra om? Nej. Men hann faktiskt. En minut i sex stannade jag bilen på stallplanen. ;) Turboombyte med andra ord.

Fick sen börja dagen med att raka foder i varenda jävla box i nya stallet. Trodde jag skulle smälla av. xD För er som inte vet det så är det såååå tungt med foderrakning. Att du ha 48boxar fulla med foder är inte roligt någinstans. Förutom för er som får läsa om det då. ;)
Fick iallafall hjälp av Elly att raka i BB. Gick ju bara halvdag idag och skulle hinna räkna alla smågrisar & greja med suggkort osv. Tack för hjälpen! :) Var klar lagom till 12. På hemvägen skulle jag förbi karantän-djuren och vaccinera dem med dectomax. Men glömmer vaccinet vid jobbet! Jävla skit.. orkade inte åka och hämta det så sprutar dem på måndag eller nått istället. Vad trött jag blir på mig själv ibland. Dessutom har jag haft en sån där "göra-sig-illa-på-allt-dag". Fått tre nya fina blåmärken av div boxkanter och vattennipplar. Underbart!

Nu på hemvägen höll jag på att få soppatorsk. Som tur var så va mamma & pappa i kumla och kunde tanka några liter åt mig. Tack snälla ni. <3
Hemma nu så har jag slängt ut kaninerna i snön och rengjort buren, samt snabbstädat i råttburen. Katterna har fått vara ute en stund och jag har duschat. Nu när jag bloggat ska jag packa inför helgen och sen göra mig iording för att åka.

Jag ser verkligen fram emot helgen. Underbart att få umgås med Glenn, men också att jag äntligen ska få träffa Ila! Dock ser jag inte fram emot två timmar ensam i bilen på okända vägar. :( Hoppas hoppas hoppas min gps vill funka! Och att jag förstår mig på den. ;)

Over and out. Nu har jag annat att fixa!
// Emma


Kommentarer


Ditt namn:
Spara signatur?

Din E-postadress: (Visas bara för bloggägaren.)


Din URL/Bloggadress:


Din kommentar skriver du här:

Trackback
RSS 2.0