27 januari

Här sitter jag, ännu en gång på bergshammar. Hjärtat är och jobbar. Var med en stund och kapa ved men drog mig hemåt en stund och har diskat av här hemma så slipper Glenn det sen. Vi ska in till strängnäs och lämna av hans bil vid verkstaden och sedan ta en fika. Det låter väl mysigt? :)

Sen ikväll måste jag styra hemåt igen. Suck. Jobbar ju i helgen.
Men Glenn ska tillbringa helgen hos mig. Blir en hel del att fixa inför nästa torsdag då Ila kommer. Måste tvätta igenom alla hästgrejer och åka upp med det till stallet samt åka till lantmännen och handla foder. Pirrar som tusan i magen av vetskapen att jag snart har en alldeles egen pålle att ta hand om igen. Kommer bli så bra det här. Eller jag hoppas det iallafall!

Det kommer ju såklart bli en ordentligt omställning, men jag tror att det är värt det. Blir ju bökigare att åka någonstans men Sandra som har stallet verkar vara helcool och hjälper mig säkert med såna helger. :) Annars får jag väl ta in medryttare om inte annat. Allt löser sig.

Måste iallafall komma ihåg att införskaffa någon almenacka eller något och skriva in när hovis ska komma ut osv. Ordning & reda ska det vara. :) Åh hörni då blir det nog lite fart på bloggen också. Äntligen får jag ett hästliv igen!

Suttit flera kvällar inne på Hööks.se och suktat efter saker til Ila. För den saken är klar. Plånboken mår aldig bra av att ha häst. ;) Speciellt inte om man är som mig och älskar att skämma bort sin häst. ;)

Jag mår bra, så bra!
Så nu ska jag bara invänta hjärtat.
Ha det bäst allesammans. Lämna gärna en kommentar. :)
// Emma


Kommentarer
Postat av: Anonym

Så söt hon är! Ska som sagt bli roligt att följa er i bloggen. :)

2011-01-27 * 16:56:31


Ditt namn:
Spara signatur?

Din E-postadress: (Visas bara för bloggägaren.)


Din URL/Bloggadress:


Din kommentar skriver du här:

Trackback
RSS 2.0